BMW serije 2
Utrip mesta · mobilno

Za BMW serijo 2 verjetno še niste slišali. Gre za novega predstavnika v kompaktnem premium razredu. Stilsko dovršen in športen na drugi strani.

Njegove korenine segajo v BMW serijo 1 Coupe, toda z nastankom nove BMW-jeve filozofije poimenovanja, se je ta mali športni kupe preimenoval v serijo 2 Coupe.

Troje vrat, zadnji pogon in močan motor odražata športnost in dinamičnost. Nizko usločena silhueta, vrata z okenskimi stekli brez okvirjev ter dinamično razpotegnjena linija strehe, ki se tekoče steka v zadek – pa se pri tem kompaktnem modelu predstavljajo še z večjim zanosom. Izjemno športne vozne karakteristike BMW serije 2 Coupé – ki jih prinašajo skrbno izbrani motorji in popolnoma umerjena tehnologija šasije – se tako jasno odražajo na obliki zunanjosti. 135 kW/184 KM štirivaljni motor v BMW 220i Coupé se premierno predstavlja v kompaktnem modelu BMW, medtem ko velja 240 kW/326 KM šestvaljni vrstni motor pod pokrovom BMW M235i Coupé za najzmogljivejšo bencinsko pogonsko enoto v seriji BMW M Performance Automobile.

BMW serije 2Odpri galerijo

Nissan Note Nissan Note je novi simpatičen mestni sopotnik Cafe Racer Cafe Racer – motoristični kult, ki se vrača Novi BMW R nineT BMW R nineT kot poklon 90 let BMW Motorrad Tesla S - Avtomobil, ki spremija avtomobilsko industrijo Tesla S – avtomobil, ki predstavlja mejnik med novim in starim · · ·