364761308520229487
Utrip mesta · mobilno

Serija 4 je nova BMW-jeva linija, ki jo sestavljajo vozila, ki so nekoč spadala pod najbolj prodajano in uspešno serijo 3.

Eno izmed takšnih vozil je BMW serije 4 kabriolet, ki so ga Nemci predstavili pred dnevi. “Cabrio” različica najavlja novo ero v premium razredu srednje velikih avtomobilov z odprto streho, katerih predstavnikov je vsako leto več in so vse bolj izpopolnjeni.

Novi oblikovalski jezik je še bolj izrazit in dinamičen, ne zaostaja tudi tehnika, saj z napredno tridelno streho BMW postavlja nove standarde. Ta bo dodatno obložena z zvočno izolacijo, ki bo pripomogla k boljši absorpciji hrupa. Posebnost novega kabrioleta serije 4 je tudi zračna odprtina v sedežu, ki nudi topel zrak največjim avanturistom, ki se bodo vozil brez strehe tudi v hladnih jesenskih dnevih.

BMW serije 4 CabrioOdpri galerijo

Poleg osnovnega modela so na voljo tudi tri posebno opremljene linije in paket M Sport. Izvedbe Sport Line, Modern Line in Luxury Line se lahko izberejo za individualizacijo novega modela cabrio s posebnimi poudarki notranjosti in zunanjosti. Fini materiali in natančna izvedba poudarjajo premium ambient BMW serije 4 Cabrio.

delorian-casovni-stroj Časovni stroj – DeLorean 1981 0000-cover-i3 BMW i3 – prvi korak v elektrificirano prihodnost Ferrari GTO 250 / uradno najdražji avtomobil Ferrari 250 GTO prodan za rekordnih $52 milijonov cover-004-Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse – enostavno najhitrejši Gallardo · ·