DB2013AU01277_large
Utrip mesta · mobilno

Volkswagen z modelom cross up! predstavlja kompaktno štirivratno vozilo z individualnim slogom malega športnega terenskega vozila. Cena osnovne izvedbe za tega mestnega pustolovca znaša 13.950 EUR.

Športno robustni dizajn modela cross up! poudarjajo ekskluzivni zunanji elementi, kot so na primer športno oblikovana odbijača s srebrnimi vstavki in spodnjim zaključkom v videzu terenskega ščitnika za podvozje. Prav tako edinstveni v družini modelov up! so črne obrobe kolotekov in pragov, ohišji zunanjih ogledal, lakirani v barvi light silver metallic, in srebrno eloksirane strešne letve. Markanten celostni vtis modela cross up! je še izrazitejši zaradi 15 mm višje karoserije in ekskluzivnih 16-palčnih aluminijastih platišč. Kupci lahko izbirajo med petimi barvami lakov – white, red, dark blue metallic, light silver metallic in black pearl.

Volkswagen cross up!Odpri galerijo

Za še večjo varnost in udobje tega vsestranskega kompaktnega mestnega vozila so pri Volkswagnu pripravili različne pakete dodatne opreme, kot so “drive pack plus” z mestno funkcijo zaviranja v sili, “cool & sound” s klimatsko napravo in avdiosistemom ter “maps + more” s 5-palčnim barvnim TFT-zaslonom na dotik.


Xkuty Xkuty – drugačen pogled na mobilnost v mestu Porsche 911 Turbo Cabriolet Porsche 911 Turbo Cabriolet – 50 let številke 911 crop-mercedes Največja in najhitrejša zvezda – Mercedes Benz S 63 AMG Trenutno še kot koncept, a kmalu tudi kot proizvodnja različica. Volkswagnov povečan Golf z oznako Sportsvan ·