Predsedniški DS7
Utrip mesta · mobilno

Novi francoski predsednik Emmanuel Macron je za slovesnost uporabil Citroënov DS7 Crossback. Novi model je bil prvič predstavljen javnosti s slikami pred dvema mesecema, a bo na ceste zapeljal šele čez 7 mesecev. A to ne bi bilo skoraj nič posebnega, če ni bi svoje prve poti opravil kar Macronovo slavnostno zaprisego. Francoski predsedniki so že od nekdaj glavni ambasadorji avtomobilističnih blagovnih znamk te države.

DS7 ni čisto navaden SUV. Ima posebno pomično streho ter držalo za (francosko) zastavo ob prednjem kolesu. Zunanjost krasi modra barva Ink Blue, notranjost pa črno usnje Opera Inspiration, ki so ga poimenovali po pariški četrti.

Podatkov o motorju še ni na voljo, čeprav pri DS Autmobiles povejo, da bodo tehnologije, ki so jih uporabili pri DS7, na voljo tudi običajnim smrtnikom od januarja 2018 dalje. Ena od tehnologij je tudi DS Connected Pilot, sistem za delno avtonomno vožnjo. Macronu želimo prijetne vožnje v njegovem novem predsedniškem avtomobilu!

Galerija slik: Predsedniški DS7

Predsedniški DS7Odpri galerijo
DS7 Crossback DS7 Crossback – salonski SUV s posluhom za detajle maxresdefault-3-2 10 primerov, kako lahko možgani izdajo vse naše skrivnosti Podobnost med pari lahko izhaja iz daljnih sorodstvenih stvari. S partnerjem sta si tako podobna, ker sta si v sorodu, pravi znanost Tvit Framed Tweets – najbolj razvpiti ‘čivki’ zdaj v okvirjih ·