James Bond 25 na Hrvaškem
Kulturni izbor · film

Dve leti po zadnji bondiadi se tajni agent James Bond vrača pred kamere. 25 film o Jamesu Bondu še nima naslova, zato pa je že znano, da ga bodo snemali tudi na Hrvaškem.

Novi film o Jamesu Bondu naj bi snemali tudi na Hrvaškem, točneje v mestu Dubrovnik, kjer se je že ustavila serija Igra prestolov (Game of Thrones), trenutno pa tam snemajo prizore za film Robin Hood: Origins s Taronom Egertonom.

PREBERITE ŠE: Superjahta, s katero je plul James Bond, je lahko vaša

To bo prvič, da bo hrvaška gostila agenta njenega veličanstva. Uganka ostaja, kdo bo režiral novi film – Sam Mendes, ki je režiral zadnja dva, je namreč napovedal umik – prav tako se še ne ve, ali bo tajni agent 007 še petič Daniel Craig, ki se je vlogi že odpovedal, a potem dobil nespodobno povabilo. Naslednji James Bond naj bi v kinematografe prišel oktobra oz. novembra 2018.


Film Skriti faktorji (Hidden Figuresm 2016) Filmski napovednik: Skriti faktorji (Hidden Figures, 2016) Planet of the Apps Napovednik: resničnostna oddaja Planet of the Apps Oskarji - glavna ženska vloga Oskarji: Vse dobitnice oskarja za glavno žensko vlogo od leta 1927 do danes Umetnost posebnih učinkov Umetnost posebnih učinkov: ta posnetek dokazuje, kako neresničen je filmski svet · · · · · ·