Ford F-150 - 2021
Utrip mesta · mobilno

Pick-up je v Ameriki zlati standard podeželskih družin in tovrstnih vozil se proda zares veliko. Ford F-150 pa je daleč najbolj prodajano vozilo v svojem segmentu. Ne le to! Daleč najbolj prodajano vozilo v ZDA.

Prodaja modela Ford F-150 je vredna več kot tržna kapitalizacija podjetij, kot sta Nike in Mcdonald’s. V zadnjih letih se jih vsako leto proda približno milijon in to le na trgu ZDA in Kanade. Tokrat Ford predstavlja popolnoma prenovljenega F-150 (2021), pri tem pa mora zares paziti, da ohrani vse tako kot mora biti, s čimer bo uspel ohraniti priljubljenost tega vozila, ki zadnjih 60 let kroji sam vrh prodajnih številk v ZDA.

Najbolj izrazita je sprememba zunanjosti, kjer je opaziti mnogo sprememb: krepkejšo rešetko in širše blatnike, obenem pa se nadaljuje oblikovni jezik “C-clamp” sprednjih svetil, kar postaja zaščitni znak Fordovih vozil v ZDA. Vseeno pa boste novi F-150 takoj prepoznali po svoji pojavnosti. V notranjosti so največje spremembe z 12-palčnim zaslonom na dotik, ki poganja najnovejši sistem za zabavo Ford Sync 4.

Obstaja tudi polni hibridni model, ki je na voljo z V6-motorjem Ecoboost. V “kesonu” so na voljo vtičnice za 240 V. Za tiste, ki si želijo nekaj izvirnega oziroma popolnoma samosvojega, ima F-150 na voljo 11 različnih prednjih mask ter kar 13 različnih možnosti litih platišč. Cene se v ZDA začnejo pri 30.000 dolarjih in končajo približno pri 70.000 za tistega s pratično vso opremo iz seznama doplačljive opreme.

Aston Martin x Brough AMB 001 Aston Martin x Brough AMB 001: motocikel tvojih sanj 2021-Jaguar-I-Pace-All-Electric-SUV-0-Hero Jaguar i-Pace: zlati standard postal še boljši Volkswagen Arteon Shooting Brake Elegance Volkswagen Arteon Shooting Brake – lepotec v Volkswagnovih vrstah Mercedes-Benz E63s AMG Mercedes-Benz E 63 S AMG: pomemben je le videz ·