GoPro Hero
V zraku · tehnologija · gadgeti

Generalni direktor podjetja GoPro Nick Woodman je pred nekaj meseci obljubil, da bo kupcem kmalu na voljo nova “entry-level” kamera. Obljuba je zdaj postala resničnost, saj je nova kamera Hero že na trgu.

Nova kamera je videti enako kot njeni predhodnici Hero 5 in Hero 6, stane pa 219,99 evra. Glavne razlike med modelom Hero in njegovimi dražjimi ‘kolegi’ se skrivajo v zmogljivosti naprave.

Hero je zmožen ustvarjati posnetke v ločljivosti 4K in načinu super-slow-motion pri frekvenci 60 sličic na sekundo. Fotografije posname v ločljivosti 10 MP, medtem ko Hero 5 in Hero 6 fotografirata v ločljivosti 12 MP. Hero 6 Black ima denimo vgrajen procesor GP1, Hero pa se bo moral zadovoljiti s čipom Ambarella.

Hero ima prav tako veliko skupnega z dražjimi GoProjevimi kamerami. Vsebuje 2-palčni zaslon na dotik in funkciji za nadzor zvoka in digitalno stabilizacijo videoposnetkov. Deloval bo tudi pod gladino vode, in sicer do globine 9 metrov. Dodatno opremo, namenjeno drugim kameram podjetja GoPro, lahko uporabite tudi na modelu Hero.

GoPro želi s cenejšo kamero, ki obenem ponuja solidno učinkovitost, privabiti novo skupino ciljnih kupcev. Navdušiti želijo predvsem ljudi, ki doslej snemanju niso posvečali veliko časa.

Galerija – GoPro Hero

GoPro HeroOdpri galerijo
tab_10.0 Acer Chromebook Tab 10: Google s svojo prvo tablico Chromebook ipad-201803-gallery5 Apple predstavil novi 9,7-palčni iPad HTC-VIVE-Pro-HMD-VR-Headset-02 HTC VIVE Pro HMD VR: za najbolj zahtevne ljubitelje navidezne resničnosti Kolekcija Leica 0.95: The Silver Edition Ko se Leica odloči narediti slušalke, nastane to · ·