Novi Hyundai i30 – 2017
Utrip mesta · mobilno

Hyundai vsekakor največ stavi na svojega paradnega konja Hyundai i30, ki v segmentu Golfa lahko predstavlja pomembnega igralca. S slikami nas nekoliko draži, saj naj bi na trg prišel šele nekje na začetku prihodnjega leta.

O novem Hyundai i30 torej ne vemo veliko. Ob videnem pa lahko zapišemo, da oblikovno močno povzema oblikovne smernice modela Hyundai i20. Kar vsekakor ni slabo, saj gre za izjemno skladen izdelek. Pri Hyundaiu poudarjajo, da želi i30 v nekoliko višji cenovni razred. Torej lahko predvidevamo, da bo od predhodnika nekoliko dražji. To pa tudi razkriva jasno namero napada na kralja v tem razredu – Volkswagnovega Golfa.

Hyundai je slike novega Hyundaia i30 predstavil na posebnem dogodku v Frankfurtu, kjer je odkril še nekaj novosti, ki prihajajo v naslednjih letih in bodo prodajo znamke Hyundai precej povečale.

Novi Hyundai i30 – 2017Odpri galerijo

Karma Revero 2017 Karma-Revero: mitološko vstajenje enega od najbolj drznih avtomobilov vseh časov Storitev Uber v Sloveniji Uber – Slovenija, prihajam! V Sloveniji še pred koncem leta 2016! Bentley Flying Spur W12 S Športna limuzina Bentley Flying Spur W12 S – superšportnik v obleki Novi Peugeot 5008 Novi Peugeot 5008: družinski enoprostorec zamenjal razred