Novi Jaguar F-Type (2017)
Utrip mesta · mobilno

Jaguar je na avtomobilskem salonu v Detroitu (NAIAS 2017) predstavil osveženo podobo ljubljenčka ljubitelje športnih dvosedov, ki ga je moč dobiti v kupe in kabrio različici. V ponudbo so dodali tudi model Jaguar F-Type 400 Sport Edition.

Novi Jaguar F-Type se oblikovno ni oddaljil od predhodnika. Dobil je nove odbijače, rahlo so spremenjeni LED-žarometi, nov je tudi 8-palčni HD-zaslon na dotik z infozabavnim sistemom Touch Pro, opremljen z aplikacijo ReRun. Ta je nastala v sodelovanju z GoPro, ki omogoča snemanje posnetkov s prikazom informacij o delovanju menjalnika, hitrosti, pozicije stopalke za plin, prestavah … Za zvočno kuliso skrbi 10-zvočni sistem Meridian, ob doplačilu pa vam ga nadgradijo v 12-zvočnega s prostorskim zvokom.

PREBERITE ŠE: Jaguar I-Pace: Jaguar presedlal na elektriko

V ponudbo je Jaguar dodal novo različico Jaguar F-Type 400 Sport, ki jo poganja 3-litrski motor V6 s 400 konjskimi močmi (294 kW) in 460 Nm navora. Postavili so ga na 20-palčna platišča, mu izboljšali podvozje in zavore (zdaj s 380-milimetrskimi diski spredaj in 376-milimetrskimi zadaj). Osnovni model se ponaša z motorjem V6, ki iz sebe iztisne 340 KM.

Galerija – Novi Jaguar F-Type (2017):

Novi Jaguar F-Type (2017)Odpri galerijo

Honda neuV Honda nueV je prvi avto, ki ima čustva in dela za vas Ford - City of Tomorrow City of Tomorrow – tako bo videti promet v bližnji prihodnosti Audi Q8 Audi Q8 – bodoča zvezda, ki sije že danes Volkswagen I.D. Buzz Concept Volkswagen I.D. Buzz Concept – nova era mobilnosti · · · · ·