https_%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Fgordonkelly%2Ffiles%2F2018%2F09%2FScreenshot-2018-09-07-at-03.03.15
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Delovanje podjetja Apple je vselej na očeh medijev. Prav zato nas izid novega telefona le redkokdaj preseneti. Tako je tudi tokrat. Novi adut bo po vsej verjetnosti podoben svojim predhodnikom, ob tem pa bo vključeval še nekaj novosti.

Pričakovati je, da bo Apple v kratkem naznanil tri nove pametne telefone. Imena relativno cenovno ugodnega “iPhona 9” za zdaj še nismo izvedeli. Nasprotno velja za modela iPhone XS in iPhone XS Max. Še posebej izstopajoč je slednji, saj bo s 6,5-palčni zaslonom postal največji iPhone doslej.

Pri Applu so se torej znebili poimenovanja Plus, ki je krasilo večjo in zmogljivejšo različico iPhona 8. Mnogi bodo razočarani nad dejstvom, da je cena telefona premo sorazmerna z velikostjo ohišja. Pričakovati je, da bo za iPhone XS Max v Evropi treba odšteti kar 1.149 evrov.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo ameriški gigant svoje nove naprave predstavil javnosti. Več bo znano po Applovem uradnem dogodku, ki se bo odvil v sredo, 12. septembra. Medtem so se že pojavile govorice, po katerih je mogoče sklepati, da bodo Applovi navdušenci na svoj račun najverjetneje prišli šele novembra.


Honor 8X. Honor 8X in Honor 8X Max: ogromen zaslon po ugodni ceni Wiko_IFA2018_Harry2_Lifestyle-01_LD IFA 2018: pametni telefoni Wiko View2 Go, View2 Plus in Harry2 Sony Xperia XZ3 IFA 2018: Sony z novim pametnim telefonom Xperia XZ3 premika meje Pocophone F1 nekoliko spominja na iPhone. Xiaomi Pocophone F1: vrhunske specifikacije, noro nizka cena · · · ·