Philips Moda 245C7QJSB
V zraku · tehnologija

Novi računalniški zaslon Philips Moda je do zdaj najtanjši zaslon za osebne računalnike znamke Philips. 24-palčni zaslon od roba do roba z izjemno širokim spektrom barv v debelino meri vsega 5,2 milimetra. Način EasySelect nam omogoča hitro in preprosto prilagajanje nastavitev zaslona ločljivosti Full HD.

”Mati, mati, mamica! Pač imam hudo mačeho: peče mi iz pepela kruh, z drobnim peskom ga soli; in kadar mi reže ga, ureže mi tak tankega, da se vidi skoz njega,” beremo v ljudski pripovedni pesmi Sirota Jerica. Če vam kdo omeni tako tanek računalniški zaslon, da se praktično vidi skozenj, ne boste slabe volje tako kot Jerica, ampak boste zastrigli z ušesi. Eden od takšnih je tudi novi Philips Moda (prodajna oznaka 245C7QJSB), najnovejši računalniški zaslon znamke Philips iz serije Moda. 24-palčni zaslon IPS se ponaša z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih točk in je primeren tako za prosti čas kot strokovno delo. Opremljen je namreč s tehnologijo izjemno širokega barvnega spektra, ki omogoča širši barvni spekter za še živahnejšo sliko.

To daje naravnejše zelene, živahnejše rdeče in globlje modre odtenke. Zaslon 16 : 9 ponuja 178-stopinjski kot gledanja, zato je vsebina vidna iz skoraj vseh kotov. H kakovosti slike svoje dodata tehnologiji SmartContrast in SmarrImage, za preprostejšo rabo pa je tu nevsiljivo pozicionirana tipka za preklapljanje po meniju EasySelect, ki omogoča hitro in preprosto prilagajanje slike.

PREBERITE ŠE: Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa

V debelino stilsko dovršeni Philips Moda 245C7QJSB meri pičla 5,2 milimetra, medtem ko robovi merijo vsega 2,5 milimetra.

Galerija – računalniški zaslon Philips Moda 245C7QJSB:

Philips Moda 245C7QJSBOdpri galerijo

Superge Lego z napravo za zavezovanje čevljev Superge, ki se zavežejo same – DIY Lego naprava za zavezovanje Dron, ki oprašuje Dron, ki oprašuje rastline in bo preprečil izumrtje človeka Coded Couture Coded Couture: pametni telefon kot osebni krojač in modni oblikovalec Pametne smuči Rossignol Rossignol Hero Master – prve pametne smuči · · · ·