Novi Porsche 911 Cabriolet
Utrip mesta · mobilno

Nova generacija Porscheja 911 je bila predstavljena v mesecu novembru, zdaj pa je prišla na vrsto še različica s pomično streho.

Novi Porsche 911 Cabriolet ne odkriva tople vode, saj gre za že poznani model 911, ki so mu trdno kovinsko streho zamenjali s premično in platneno streho. Kabrioleta poganja enak 3,0-litrski ploski 6-valjnik z dvojno turbino, ki ima 443 konjskih moči. Prestavljali bomo preko 8-stopenjskega samodejnega menjalnika z dvojno sklopko, ki je že pripravljen na hibridne pogone, prav tako pa imamo tudi tukaj na voljo način vožnje Wet Mode, za uporabo v ne najbolj idealnih voznih razmerah. Tudi pri kabrioletu bo na voljo štirikolesni pogon, širok nabor asistenčnih in varnostnih sistemov in sistem za varnejšo nočno vožnjo.

Bistvo kabrioleta je seveda v njegovi pomični strehi. Porsche zagotavlja, da je njeno delovanje hitrejše in bolj tekoče, voznik pa lahko streho odpre ali zapre v le 12 sekundah in to do hitrosti 50 km/h. Cabriolet bo imel zaščito za veter in grelce vratu nameščene že kot del standardne opreme. Kot je pri kabrioletih znamke Porsche že v navadi, niso tako fotogenični kot modeli s trdo streho. A nič za to, Novi Porsche 911 Cabriolet je vseeno avtomobil, za katerega nam ne bi bilo potrebno dvakrat pomisliti, ali bi ga malo zapeljali ali ne.

Galerija slik: Novi Porsche 911 Cabriolet

Novi Porsche 911 CabrioletOdpri galerijo

Nova Toyota Supra Detroit 2019: nova Toyota Supra, končno smo jo dočakali! Jeep Jeep Cherokee, Jeep Wrangler in Jeep Renegade: kaj je svežega pri znamki Jeep? Harley-Davidson Concept CES 2019: Harley-Davidson načrtuje električno motorno kolo in mestni skuter novus-header CES 2019: Novus, sanjko minimalistično električno kolo · · · ·