Novi Razor Blade (2017)
V zraku · tehnologija

Razer je predstavil novo generacijo prenosnika Razor Blade, ki ga zdaj poganja zmogljiv Intelov procesor Core i7-7700HQ. Novi Razor Blade bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike, ki niso pripravljeni sklepati nobenih kompromisov.

Igričarji so eni od najzahtevnejših uporabnikov, toda Razor je pripravil prenosnik, ki bo kos tudi zahtevam najzahtevnejših. Novi Razor Blade (2017) združuje zmogljivost in mobilnost. Je izredno tanek, v debelino meri pičle 1,8 centimetra, tehtnica pa mu je namerila le 1,86 kilograma. Opremili so ga z zaslonom ločljivosti 4K (3840 x 2160 slikovnih točk) in odeli v ohišje, ki je odporno na padce.

Poganja ga procesor Inter Core i7-7700HQ, ki mu asistira najmanj 16 GB sistemskega pomnilnika DDR4. Za vrhunsko sliko skrbi grafična kartica Nvidia GeForce GTX 1060 s 6 GB grafičnega pomnilnika. Kupec lahko izbira med trdim diskom in pogonom Solid State (do 1 TB).

PREBERITE ŠE: Igričarski prenosniki Samsung Odyssey – Samsung zaplaval v igričarske vode

Od priključkov naštejemo 3 vmesnike USB 3.0, pa po en HDMI in Thunderbolt 3/USB-C. Za prenosnik z osvetljeno tipkovnico in baterijo 79 Wh bo treba odšteti najmanj 1790 evrov. Na voljo bo od aprila 2017.

Galerija – igričarski prenosnik Razor Blade (2017):

Novi Razor Blade (2017)Odpri galerijo

Twitter uvaja rumeni karton Twitter bo delil rumene kartone: 12-urna izključitev za neprimeren jezik ProtectPax ProtectPax – nevidna zaščita za zaslon pametnega telefona, ki ga naredi neuničljivega Talni semafor na Nizozemskem Talni semafor za ”smombije”: prometna siganalizacija, ki odgovarja na izzive časa Philips Moda 245C7QJSB Novi Philips Moda – računalniški zaslon, tanjši od rezine kruha · · ·