2019 - Nouveau Renault CAPTUR
Utrip mesta · mobilno

Renault Captur je prodajna uspešnica in najbolje prodajan “mestni” SUV. Druga generacija prinaša več prostora in “dobrote”, ki jih srečamo v premijskih vozilih.

Na mednarodni avtomobilski razstavi v Frankfurtu – IAA je Renault razkril prenovljenega Renault Capturja. Slednji je bil zadnjih sedem let najbolje prodajan avtomobil v svojem segmentu, zdaj pa popolnoma prenovljen ponuja še več. Renault se je tokrat zares potrudil saj gre ravno pri Capturju za njegov najbolj pomemben izdelek. Od vseh avtomobilov prodajo prav Capturjev največ.

Po zunanjosti se je Captur podaljšal za 11cm in dobil nekaj novih premijskih dodatnih opcij, kot so 18-palčna platišča, polne LED luči (sprednje in zadnje), 11 zunanjih barv in 4 kontrastne strešne barve (90 možnih barvnih shem) in pa strešne letve ter panoramsko streho. Seveda nova generacija prinaša tudi vse asistenčne sisteme za voznika, kot vse varnostne dodatke.

Notranjost Capturja je večja evolucija predhodnika. Na armaturni plošči prevladuje velik navpični zaslon, tik pod njim pa gumbi, ki nadzorujejo različne funkcije. Območje, na katerem je nameščena prestavna ročica, je dvignjeno za izboljšano ergonomijo kar sprosti nekaj prostora za shranjevanje in možnost brezžičnega polnilca za telefon. Kupci pa bodo lahko zvočni sistem nadgradili s sistemom Bose. Slednji bo zadovoljil tudi audiofile.

Novi Capturjev prtljažnik ima kar 536 litrov prostornine – in je izjemno zrasel ter je tako med vodilnimi v segmentu. Poleg tega je v različnih notranjih odlagalnih nišah mogoče najti še dodatnih 27 litrov prostora za shranjevanje drobnarij. S tem pa je postal tudi mnogo bolj praktičen.

Kar se zadeva pogonskih sklopov, bo novi Captur na voljo z 1,0 in 1,3 litrskim bencinskim motorjem in pa 1,5-litrsko dizlom. Odvisno od izbire motorja bodo na voljo pet – in šeststopenjski ročni menjalniki ter sedemstopenjski samodejni menjalnik. Novi Captur pa bo od leta 2020 prvi model v svojem razredu s plug in hibridnim pogonom. Čestitamo Renault!

Galerija slik: Renault Captur 2019

Novi Renault Captur 2019 Odpri galerijo

441-hw120083 7 odličnih družinskih karavanov z največjim prtljažnim prostorom za leto 2019 Renault Megane Naj vas zapelje novi Renault Megane IMG_2732 Renault captur helly hansen – modni posebnež, za takšne po srcu 1000-500-citymagazine-cover Renault Captur, osvežitev za prihajajoče poletje · ·