suzuki-katana-1-thumb-960xauto-90733
Utrip mesta · mobilno

Tedaj revolucionarno motorno kolo Suzuki Katana je prišlo na trg leta 1980. S predstavitvijo Katane se je začela pisati nova zgodovina dizajna in zmogljivosti motornih koles. Oblika Katane in njena tehnološka naprednost sta postali skupni točki pri razvoju športnih motornih koles.

Najnovejša Suzuki Katana se zelo očitno zgleduje po svoji slavni predhodnici, a s to razliko, da je povsem moderna in primerna za današnji čas. Katano poganja 999 kubičnih centimetrov velik motor, ki ima 150 konjskih moči in ga najdemo v motornem kolesu GSX-R1000.

Zavore Brembo in elektronska pomagala, kot sta zavorni sistem ABS in tristopenjski nadzor zdrsa koles, pričajo o tem, da je tehnološko Katana povsem ‘up to date’. Aluminijasti okvir in karoserija v ‘klasičnem’ slogu Katane pričajo o tem, da je pred nami ‘remake’, ki pa gre v korak s časom in nas zagotovo ne bo razočaral.


DS 7 Crossback E-Tense DS 7 Crossback E-Tense: priključni hibrid, ki ne skriva svoje moči Smart Forease Smart Forease: odprti koncept za večje doživetje mesta renault-concept-car-z35-3-gallery-001.jpg.ximg.l_full_m.smart Renault EZ-Ultimo: avtonomni luksuz Klassen Rolls-Royce Cullinan Klassen Rolls-Royce Cullinan: ker je običajni luksuzni SUV preprosto prekratek · · · · · ·