novoletna zabava 3
Utrip mesta · dom

Je novoletna zabava letos v vaši domeni? Kar brez skrbi. S temi preprostimi nasveti bo na silvestrovo lepo tako vam kot gostom, ki bodo vašo silvestrsko zabavo ocenili kot čisto uspešnico.

Imate občutek, da niste najboljši gostitelj? Prav nič ne skrbite. Upoštevajte naše nasvete in vaše novoletne zabave prijatelji še dolgo ne bodo pozabili.

1. Razpošljite vabila

Morda so pisna vabila res iz mode, ampak ravno to bo vašo zabavo naredilo posebno. Naredite vabila na novoletno zabavo v slogu zabave, ki jo pripravljate. Kakršnakoli že bodo – slavnostna, zabavna ali utrgana –, vsak bo vesel pošte in se že teden prej veselil silvestrovanja z vami.

2. Poskrbite za zabavne dodatke

Malo priprav in zabava je lahko z malo truda fantastična. Pripravite zabavne novoletne kronice, velika očala, bleščice, smešne dodatke in v hiši boste imeli material za smeh.

3. Pijača naj bo, kot se šika

Vstopite v novo leto, kot je treba. S fency pijačkami. Poskrbite za vsaj malo šampanjca in koktajl, ki ustreza vsem. Naš predlog! Džintonik. Nasvet, kako ga pripraviti kot pravi profesionalec (plus video, kako ga pripravi Jamie Oliver), smo vam pripravili tukaj. In nikar ne posegajte po pretirano poceni različicah, saj utegne biti strošek čiščenja preproge višji od kakovostnega džina in tonika.

4. Poskrbite za enostavne, a vizualno lepe prigrizke

Vsaj za začetek zabave pripravite lepe in slastne prigrizke, ki bodo dali prijateljem dober občutek. Recepte za enostavne novoletne prigrizke, ki so pripravljeni v nekaj minutah, najdete tukaj. Ko se zabava malo razživi, pa brez težav naročite pico in napolnite posode s smokiji, bobi palčkami, oreščki in tortiljami.

PREBERITE ŠE: Kako najhitreje zaviti darilo?

5. Uredite se malce bolj kot običajno

Novoletna zabava je le novoletna zabava. Četudi praznujete doma, smuknite v svoje seksi in slavnostne obleke, tako bo zabava resnično nekaj posebnega. Lahko se pozabavate tudi z tematskimi videzi. V tem primeru dress code zapišite že na vabila, da imajo vaši gostje dovolj časa za pripravo.

6. Manjka vam samo še odlična glasba!

Dobra glasba je ključen del odličnega žura. Poskrbite, da bo dovolj živahna in udarna, saj utegne sicer zabava hitro zamreti. Najboljše videospote leta 2016 najdete tukaj. In ne pozabite zabave najaviti sosedom, da bodo malce bolj prizanesljivi, če bo glasba preglasna.


Slovensko modularno pohištvo GO GO – slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo Nahrbtnik XO 6.2 ”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik Slovenska igrača Skippy Skippy – inovativna slovenska vodna igrača s Kickstarterja Zavijanje daril [Video] Zavijanje daril: kako najhitreje zaviti darilo ·