shutterstock_1264223149
V zraku · odnosi

To so metode za najdrznejše!

Novoletni prazniki so čas, ko se potreba po intimi ponavadi poveča, čustva so na vrhuncu. Predlagamo ti, da uprobita te male trike velikih mojstrov, s katerimi bosta v spalnici ustvarila “žareče” vzdušje.

Udobno se namesti

Bolj udobno bosta nameščena, lažje se bosta osredotočila le na “nalogo” in na užitek.

Vzburi ga

Dobra predigra bo spolni odnos spremenila v izvenzemeljski erotični doživljaj. Dvigni temperaturo z ljubkovanjem in dotikanjem telesa. S tem nadaljuj tako dolgo, da te bo dobesedno prosil za glavno dejanje. Nato pa mu pokaži, da je bilo vredno čakati.

Glej ga v oči

Morda ne zveni najbolj preprosto, a je vredno vsakega truda. Poglej ga v trenutku, ko je najgloblje v tebi in ne umakni pogleda. Tako boš ustvarila poseben intimen stik, vajin pogled pa bo ustvaril naval hormona oksitocina, ki bo povečal povezanost in občutek zadovoljstva.

Prižgi vibrator

Morda imaš res veliko za postoriti, a to še ne pomeni, da si ne moreš privoščiti nekaj veselja. Izberi vibrator, ki ga ne rabiš držati v roki (ali pa ga daj v njegove roke), zavzemi udobno pozo in uživaj.

Položaj 69

S tem načinom bosta gotovo oba občutila vzburjenje in mogoče celo istočasno prišla do vrhunca. V tem položaju se bosta morala potruditi oba … in oba bosta zmagovalca!

Prevzemi nadzor

V vezi, kjer vlada vzajemno zaupanje, ti bo dovolil, da njegovo zadovoljstvo vzameš v svoje roke. S tem ne boš le prevzela nadzor, ampak te bo to skoraj zagotovo dodatno vzburilo.

Ne hiti

Bolj bosta počasna, bolj bosta vzburjena. Tempo postopoma večaj … vse do vrhunca.

Centimeter po centimeter

Za pravi užitek ljubkuj njegovo telo in njegov ud centimeter po centimeter, počasi in postopoma. Svetujemo ti tudi, da poiščeš frenulum (tisti del uda, ki leži na spodnji strani glavi in je videti kot nekakšen vozliček). Ta skriva številne živčne končiče, kar pomeni, da je to resnično pomembna moška erogena cona.

Direktno ga vprašaj

Ne skrbi, če ni vedno “pripravljen” na akcijo. Popolnoma normalno je, da je erekcija včasih slabša in da slabi, to pa nima veze s tem, kako dobra si ti. Če se vam to zgodi, ga direktno vprašaj, kaj se dogaja. Iskrenost se vedno izplača.


shutterstock_449927599 Ženska, ki pravi, da je spala s 3 moškimi, je verjetno s 6: bele laži pripadnic nežnejšega spola shutterstock_493250806 Zanesljiv znak, ki kaže, da bo zveza trajala: ni razumevanje, ni spoštovanje shutterstock_786478420 Nesojena ljubezen: kaj storiti, ko si v razmerju, a si zaljubljen v nekoga drugega? jonathan-borba-mV_0SNFGgm8-unsplash Bodi s tistim, ki te podpira takšno, kakršna si! · ·