NuraLoop Adaptive: Slušalke, ki se prilagodijo tvojemu sluhu.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Slušalke NuraLoop Adaptive so resnično posebne, saj se prilagodijo tvojemu sluhu ‒ ta je namreč edinstven tako kot tvoji prstni odtisi.

Kot imajo oči svojega malarja, imajo ušesa pevca. Izdelovalci slušalk ponavadi izdelajo naprave, ki ustrezajo okusu večine uporabnikov in jih prilagodijo namenu uporabe – poslušanju glasbe ali gledanju filmov. In tu je jasno, zakaj nekomu ustreza en model slišalk, drugemu pa nek drug.

Ko si prvič nadenemo Bluetooth slušalke NuraLoop Adaptive, sprožimo predvajanje zaporedja zvokov, majhni mikrofoni pa ves ta čas merijo otoakustične emisije, ki kot posledica zvočnega valovanja nastanejo v notranjem ušesu. Na podlagi meritev algoritem nastavi slušalke NuraLoop Adaptive tako, da se prilagodijo tvojemu sluhu oziroma avtonomiji posameznika, ki sliši zvoke, ki jih pri običajnejših slušalkah ne bi.

Slušalke NuraLoop Adaptive lahko tudi aktivno dušijo hrup, po želji lahko prepuščajo zvoke okolice, kar je primerno, ko ne želimo biti popolnoma zvočno izolirani. Upravljamo jih z dotikom, na voljo pa bodo še letos.


Robotska kosilnica iRobot Terra iRobot Terra: kosilnica s pametjo robotskih sesalnikov Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo LV-Earphones_Feature-1600x856 Louis Vuitton Horizon: prestižne brezžične slušalke za skoraj tisočaka DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl ·