NU:RO
V zraku · dizajn

Edinstven dizajn marsikdaj premaga velik nabor različnih funkcij. Tega se nedvomno zavedajo izdelovalci nove minimalistične ure, ki uvaja način prikazovanja časa, kakršnega doslej še nismo poznali. NU:RO meri čas, kot da bi na roki imeli peščeno uro. Hudo, kajne?

Ob pogledu na analogno uro NU:RO boste hkrati presenečeni in navdušeni. Vašo pozornost bosta gotovo vzbudili dve številčnici (spodnja minutna in zgornja urna), ki se vseskozi usklajeno vrtita. Čas prikazujeta na sredini ure, kjer najdemo obliko peščene ure.

Napravo NU:RO je oblikoval newyorški oblikovalski studio Anton & Irene. Njena notranjost je skrita za steklom iz safirnega kristala, medtem ko je ovitek izdelan iz nerjavečega jekla črne barve. Ura NU:RO sicer tehta 58 g, njen premer znaša 40 mm, debelina pa 9,5 mm.

Ura NU:RO bo izšla v le 500 primerkih. Na voljo bo v treh različicah, ki se med seboj razlikujejo v barvi in materialu pasu – zbirate lahko med usnjenima pasoma črne ali bele barve in mrežo iz nerjavečega jekla. Takšna ura v vaši kolekciji ne bi bila odveč, kajne?

Galerija: NU:RO

Ura NU:ROOdpri galerijo

Fuselage Fuselage: okolju prijazno zatočišče za najbolj skrite kotičke sveta virgil-abloh-x-evian-x-soma-refillable-water-bottle-1-1-1200x520 Evian x Virgil Abloh: najbolj modna steklenica za vodo na svetu Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu nat-2_Hayfield_heuwiese_grasgrun_5_1024x1024 Nat-2: 100 % veganske superge so izdelane iz sena in plastičnih steklenic