Barvanje las z Nutello in kondenziranim mlekom.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Nutella kot kozmetični pripomoček? Nutello v kuhinji lahko uporabimo na tisoč in en način, nikoli pa si verjetno niste mislili, da jo boste našli v frizerskem salonu! Huda Kattan je želela postati rjavolaska in je odšla v frizerski salon v Dubaju, kjer so ji željo namesto s klasično barvo za lase izpolnili s pomočjo Nutelle in kondenziranega mleka. Bi si upala lase pobarvati z Nutello?

Nutella namesto barve za lase? Bi si rada pobarvala lase na rjavo in se pri tem izognila kemikalijam, ki jih vsebujejo umetne barve za lase? Zakaj ne bi namesto teh uporabili kar Nutello? Sliši se noro – še bolj kot to, da si ženske spirajo lase s Coca-Colo – a prav to dokazano učinkovito metodo uporabljajo v dubajskem frizerskem salonu Aded & Samer.

Tu ta priljubljen lešnikov namaz namesto na rezinah kruha konča na laseh. V kombinaciji s kondenziranim mlekom jih na tak način pobarvajo na kostanjevo rjavo.

PREBERITE ŠE: Lepotni trik: zakaj si dekleta na lase nanašajo Coca-Colo in zakaj si jo boš tudi ti?

Ni nam treba verjeti na besedo, prepričajte se na lastne oči. Posnetek barvanja las z Nutello je objavila lepotna blogerka Huda Kattan. Njeni svetli lasje so v postopku prevlečeni z mešanico Nutelle in kondenziranega mleka, oviti v folijo, ko jih na koncu frizer spere, pa so v obljubljeni barvi. Noro!

Galerija – lase si je pobarvala z Nutello:

Barvanje las z Nutello in kondenziranim mlekomOdpri galerijo

Cipria Makeup Ljubljana Cipria Makeup Ljubljana: nov lepotni kotiček v centru Ljubljane Ideje za božične pričeske Praznične pričeske z božičnimi motivi Okrasne lučke za brado Izdelki za brado – praznične lučke za košate brade Široko se nasmehnite. Četudi je nasmeh prisiljen, aktivira centre za srečo. Poskusite. 10 stvari, ki vas dokazano naredijo srečnejše · · · · · · ·