Nuxe_HuileProdigiuese_Paris_0_Image_002
Utrip mesta · zdravje & lepota

Letošnja omejena izdaja suhega olja Huile Prodigieuse® predstavlja romantično raziskovanje ikonskih znamenitosti nočnega Pariza in večni pariški šarm. Tokrat z vami delimo tudi skrivnosti olja Huile Prodigieuse®, ki naši koži prinaša dragocene koristi.

Huile Prodigieuse®, prvo in najbolj priljubljeno olje na svetu  že več kot 25 let osvaja ženske širom celega sveta in je predstavnik francoske naravne lepote. Njegova učinkovita naravna formula vsebuje kar 6 dragocenih rastlinskih olj (lešnik, makadamija, boreč, šentjanževka, kamelija, sladki mandelj) in vitamin E, medtem ko čutna tekstura in slastna sončna dišava očarata kožo s svojo neskončno nežnostjo in čudovitim občutkom, brez mastnega filma. Suho olje Huile Prodigieuse® na nešteto čutnih načinov hrani, obnavlja in polepša obraz, telo in lase ter za vsako žensko predstavlja neskončen vir lepote.

PREBERITE ŠE: Krema za sončenje – kolikokrat na dan se moramo namazati s kremo za sončenje?

Skrivnosti Huile Prodigieuse®, ki jih delimo z vami

  • Segrejmo ga med dlanmi in nanesimo na obraz in vratni izrez, vmasirajmo ga v noge in zapestja ali pa ga nanesimo kar na lase, saj Huile Prodigieuse® predstavlja neskončen vir lepote. Njegova suha tekstura se v trenutku vpije in zadovolji tudi najbolj nepotrpežljive Parižanke.
  • Lahko ga uporabljamo samostojno ali v kombinaciji z dnevno kremo, saj neguje vse tipe kože. Kar zdrsi preko vratnega izreza in koži nudi satenast občutek.
  • Vmasirajmo ga v kožo in njegovo dišeče ljubkovanje bo polepšalo telo.
  • Uporabimo ga za ukrotitev nagajivih pramen las ali pa ga s konicami prstov nanesimo vzdolž las, za sijoč lesk.

Nuxe kozmetika je na voljo v lekarnah, trgovinah Maxi in Leposana (E.Leclerc) v Ljubljani.

Thalasso Spa Lepa Vida_2015 Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje Joga - vse kar morate vedeti o tej starodavni disciplini Mednarodni dan joge – vse kar morate vedeti o jogi Kolikokrat se moramo namazati s kremo za sončenje? Krema za sončenje – kolikokrat na dan se moramo namazati s kremo za sončenje? Danes bi se jim smejali: obrvi zvezdnic, ki so neposrečene Danes bi se jim smejali: obrvi zvezdnic, ki so neposrečene · ·