O čem vse naenkrat razmišljajo ženske?
V zraku · buzz buzz

Neki genialni mož je svoji ženi predlagal, naj svoje trenutno razmišljanje zapiše in nariše. Žena je s tem pokazala, da ji večopravilnost ni tuja in da v življenju daje prednost otrokom in možu, nase pa je včasih kar pripravljena pozabiti. Obvezen ogled za moške!

Vam gre na živce, ko vas ljudje povprašajo, o čem razmišljate? Kako lahko sploh odgovorite, ne da bi začeli enourni monolog, s katerim bi svojega partnerja spravili ob živce ali pa mu celo razkrili najgloblje, najtemnejše in najintimnejše misli? Res je težko s prstom pokazati na samo eno misel, ki se trenutno sprehaja po vaši glavi.

Neki genialen mož je našel rešitev. Uporabnik spletnega portala Reddit je namreč svoji ženi predlagal, naj nariše in napiše tisto, o čemer razmišlja. Rezultat je, kot bi za žensko lahko pričakovali, zelo bogat. Žena se je namreč izkazala za pravo večopravilno žensko, ki hkrati razmišlja o otrocih, svojem partnerju, čisti hiši, urejenosti, delu, denarju in seveda miru in tišini.

PREBERITE ŠE: Zmenki: 3 razlogi, zakaj bi morala tudi dekleta na zmenke vabiti fante

Eden izmed Redditovih uporabnikov je izpostavil, da so miselni vzorci naših razmišljanj odličen način, ki nam pomaga, da partnerja bolje spoznamo in mu s tem pomagamo do osebne sreče.
Moški, poglejte si, o čem vse razmišljajo ženske in kakšno prednost dajejo vam ter otrokom, nase pa so pripravljene včasih kar pozabiti.

V fotogaleriji si oglejte misli žene, ki je svoja razmišljanja spravila na list papirja.

O čem vse naenkrat razmišljajo ženske?Odpri galerijo
Alphabet je najvrednejše podjetje na svetu Apple ni več najvrednejše podjetje na svetu! To je … Z orli nad nelegalne drone! Z orli nad drone, ki kršijo pravila Nadležne Facebook objave To so najbolj nadležne objave na Facebooku Dvomljive fotgrafije Te fotografije niso to, kar mislite