Oaza
Utrip mesta · kulinarika

Obleka naredi samo človeka? Nikakor! Obleka naredi tudi izdelek. Še posebej, če je ob svojem lepem dizajnu tudi funkcionalna. Natanko taka je nova plastenka z novimi okusi osvežene Oaze, ki na prodajne police s svojo neobičajno barvo prinaša sonce.

Sončno rumena barva ima svoj razlog. Plastenka Oaza je namreč posebej ustvarjena z namenom ohranjanja sestavin, ki se skrivajo v njej. Ta barva varuje naravne sestavine pred svetlobo ter s tem ohranja kakovost njihovih naravnih sadnih in zeliščnih izvlečkov. Presenečajo pa tudi slednji.

PREBERITE ŠE: Kava v kornetu obnorela Instagram #coffeeinacone

Nova linija Oaze namreč poleg že dobro poznanega rdečega grozdja in bezga vsebuje edinstveni materino dušico in lipo, ki žejnim nudita prav posebno doživetje okusa.

Recept: božanska pečena quesadilla Recept: božanska pečena quesadilla Kava v kornetu Kava v kornetu obnorela Instagram #coffeeinacone Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda Strelec Special - Laško Special Strelec Special — ko vrhunska kulinarika prepozna vrhunsko pivo ·