alex-jennings-maggie-smith-the-lady-in-the-van-1600x900-c-default
V zraku · buzz buzz

Temu, da z vsakim preživetim dnem postanemo nekoliko starejši, vsekakor ne gre oporekati. To pa še ne pomeni, da moramo procesu staranja posvečati veliko pozornosti. Ne pozabite, da ste stari toliko, kot se počutite.

Če štejete že relativno veliko, se s tem ne smete obremenjevati, pač pa le uživati v življenju. S tem mislimo tudi na to, da se izognete obisku edinstvene spletne strani, ki bo nagnala strah v vaše kosti.

Si upate uganiti, koliko dni ste že preživeli? Ali pa morda, kolikokrat vam je v življenju utripnilo srce? Vsekakor ne! O konceptu časa ni treba razmišljati vseskozi, zato je verjetno najbolje, da na takšne podrobnosti pozabimo.

Če se s tem ne strinjate, pa vam ne moremo preprečiti obiska spletne strani you.regettingold.com. Na njej boste lahko odkrili številne informacije o minevanju časa med vašim rojstvom in sedanjostjo. Ustvarjalci niso pozabili niti na dogodke po svetu, do katerih je prišlo na prelomnih točkah vašega življenja.


Mama, hvala ti za vse: močni tatuji, ki jih lahko posvetiš svoji mami Mama, hvala ti za vse: močni tatuji, ki jih lahko posvetiš svoji mami pipa 2018 PIPA 2018: to so najlepše fotografije na Instagramu Halloween kostum 2018: je to najbolj romantičen halloween kostum letošnjega leta? Halloween kostumi 2018: je to najbolj romantičen halloween kostum letošnjega leta? phil-desforges-724850-unsplash Premik ure na zimski čas 2018: kdaj prestavimo uro na zimski čas? · · ·