Kate Middleton in njene drzne oprave.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kate Middleton je, podobno kot je bila princesa Diana, kraljica ljudskih src. Je pa tudi modna ikona. Karkoli namreč obleče, postane modni hit, in mnoge ženske želijo posnemati njen stil. A obstaja nekdo, ki vseh njenih oprav ne odobrava. Kraljica Elizabeta II. Žena princa Williama oziroma vojvodinja Catherine, kot je njen uradni naziv, se mora pri izboru oblačil striktno držati navodil kraljice (med drugim mora na uradnih dogodkih nosite le obleke ali krila ter pod njimi obvezno hlačne nogavice). A vsake toliko časa se ji izmuzne in se obleče mimo protokola. To so obleke Kate Middleton, ki jih je po vsej verjetnost nosila brez blagoslova kraljice in ki kršijo dvorna pravila oblačenja.

Obleke Kate Middleton le redko dvigujejo obrvi. Vojvodinja Catherine je pač vedno brezhibno urejena. Velja za pravo modno ikono in je znana po tem, da ista oblačila v različnih kombinacijah obleče večkrat, da ne nosi samo oblačil s podpisi znanih modnih oblikovalcev in da rada poseže po cenovno dostopnejših kosih. Tudi ona pa se kdaj spozabi in obide protokol, ki ga zapoveduje kraljica Elizabeta II., ter smukne v lahkotnejša oblačila, ki so bliže navadnim smrtnikom, kot pa predstavnici modre krvi. In tudi zato je tako zelo priljubljena. Ker je njen stil preprost in ne zahteva pregrešno dragih oblek. Ljudem je namreč to simpatično, kraljica pa verjetno na te spodrsljaje ne gleda s pretiranim odobravanjem.

Če ji torej predvsem Britanke jedo iz rok, pa ni vse, kar da nase, všeč vsem. Nad Kateino izbiro oblačil iz nadaljevanja ima zagotovo kaj za pripomniti britanska kraljica, ki teh oprav zagotovo ne bi odobrila, če bi imela zadnjo besedo. Tako pa se je vojvodini nekajkrat uspelo izmuzniti njeni ”straži” in zaobiti strogi protokol, ki ga zapoveduje britanski kraljevski dvor. Tako lahko danes nad temi fotografijami kraljica zgolj viha nos in ženi svojega vnuka poje levite.

PREBERITE ŠE: Bizarna pravila, ki jih mora upoštevati britanska kraljeva družina

Sicer pa so pravila oblačenja za Kate Middleton sledeča. Na uradnih dogodkih ne sme nositi hlačnega kostima, pač pa le obleke in krila (ne smejo odkrivati kolen), pod katerimi morajo obvezno biti najlonke, saj so gole noge prepovedane. Prav tako ne sme nositi nikakršnih vulgarnih oblačil. Kar se tiče čevljev, je ne boste videli v čevljih s polno peto, odpadejo pa tudi čevlji s platformo. Predpisana je tudi dolžina naramnic pri torbicah. Te namreč ne sme obesiti čez ramo, lahko pa jo drži v roki ali pod komolcem. Zanjo pa veljajo tudi stroga pravila glede ličenja. Odpadejo divje barve laka za nohte, lasni dodatki in prameni, tudi z obrvmi ne sme pretirano eksperimentirati.

Kate Middleton v običajni opraviOdpri galerijo
Nakupovanje ženskega spodnjega perila je prava nočna mora. 6 razlogov, zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila nočna mora Zvezdnice zgoraj brez Zvezdnice, ki po svetu rade hodijo zgoraj brez Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov PicMonkey Collage Ženske pričeske: preproste elegantne pričeske za tiste, ki vedno zamujate · · · ·