Oblikovalka ustvari edinstvene modne kose, ki so okrašeni s kristali iz človeške poti.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Človeška telesa so sposobna ustvariti svojo lastno modo. To je vodilo Alice Potts, ki meni, da je fikcija postala resničnost, saj je ustvarila linijo bioloških dodatkov iz človeškega potu. Ja, to je alternativna, okolju prijazna prihodnost.

Alice Potts je multidisciplinarna modna oblikovala, specializirana za raziskovanje naravnih materialov in človeškega telesa, ki se pri ustvarjanju modnih kosov osredotoča na biomateriale, s katerimi želi ustvariti novo, trajnostno alternativno prihodnost.

V okviru svojega modnega pohoda je ustvarjala že različne projekte, a trenutno se ukvarja z najbolj absurdnim projektom, in sicer modne kose v kombinaciji s športnimi pripomočki spreminja v dodatke, ki so nastali iz človeškega potu.

Njena kolekcija ‘perspire’ tako obsega športne in modne kose, ki so obogateni s kristaliziranega potu. Na tak način ustvarja zbirko, ki se osredotoča na iskanje popolnega ravnotežja med telesom, modo in znanostjo.

Je takšen pristop k modi naša prihodnost?

vgraviran nakit Med lepoto in grozo: v kožo vgraviran nakit, ki spremeni zvezdnice v bitja z drugega sveta paintings-panda-rt-3-thg-180827_hpMain_4x3_1600 Spoznajte Yang Yang, pando umetnico, katere risbe stanejo 560 ameriških dolarjev Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem. Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem Tako je videti proizvodnja najbolj kakovostnih replik čevljev v ‘kitajskem mestu ponaredkov’. Tako je videti proizvodnja najbolj kakovostnih replik čevljev v ‘kitajskem mestu ponaredkov’ · · · ·