Knjižne police "Oblique"
Utrip mesta · dom

Belgijski oblikovalec Filip Janssens je svojo ljubezen do dizajna in prebiranja knjižnih uspešnic združil v zanimivo kolekcijo stenskih knjižnih polic “Oblique”, ki so narejene tako, da skupaj s knjigo oziroma knjigami tvorijo edinstven dodatek za dom, ki inovativno in zabavno popestri prostor.

Oblique je kolekcija poševnih stenskih polic, ki omogoča, da ustvarjalno razstavimo svoje najljubše knjige, police pa lahko nadomestijo tudi nočno omarico, saj lahko nanje poleg našega trenutnega branja odložimo še vse preostale malenkosti, ki jih vedno potrebujemo ob postelji.

Kolekcijo, sestavljeno iz treh različnih enot, ki vsaka po svoje uokvirjajo knjigo, dve ali tri, za katere želimo, da na steni izstopajo, oziroma ki jih ta trenutek beremo, in se z njimi zlijejo v estetski dodatek za dom, je oblikoval belgijski oblikovalec Filip Janssens.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Knjižne police "Oblique"Odpri galerijo
Ljudje, ki jih vedno zebe 10 popolnih daril za tiste, ki jih jeseni in pozimi stalno zebe Monsieur Barbier Monsieur Barbier: stojalo za pripomočke za britje in telefon Pametna svetilka Ario posnema obnašanje naravne svetlobe. Ario: pametna svetilka, ki pozitivno vpliva na naše zdravje Grabljenje listja Grabljenje listja: 3 razlogi, zakaj grablje jeseni pustiti pri miru! ·