ddcd78bab70ea205745595a804e7142a1
Utrip mesta · destinacija

Želite, da je vaše valentinovo letos nekaj res čarobnega? Potem ga preživite na najbolj magičnem kraju na svetu, v Veliki dvorani Bradavičarke, šole za čarovnike in čarovnice, kjer se je Harry Potter z druščino učil veščin čaranja. Decembra so v prostoru, kjer so tudi snemali filme, že gostili božično večerjo, zdaj pa ponujajo še valentinovo večerjo s tremi hodi.

Vsi ljubitelji Harryja Potterja, pozor! Filmski studio Warner Bros. v času valentinovega v Veliki dvorani čarovniške šole Bradavičarka, za katero v resničnem življenju poznamo lokacijo, medtem ko je v filmu obdana z uroki, organizira valentinovo večerjo Tisti, uročeni od ljubezni, boste lahko v slovitih prostorih preživeli najbolj čarobno valentinovo do zdaj, poleg večerje s tremi hodi pa se vam obeta še poskušnja ljubezenskega napoja, voden ogled po prizorišču snemanja, pijača na peronu 9 in 3/4, poskus maslenuška in obisk Prečne ulice (Diagon Alley). 

PREBERITE ŠE: Božična večerja s Harryjem Potterjem – pravljica je postala resničnost!

Edina slabost? Cena aranžmaja, saj vas bo samo obisk s kosilom Bradavičarke olajšal za 290 (na osebo) oziroma 580 evrov (za dve osebi). A boste za to preživeli valentinovo na Bradavičarki. Kdo se še lahko pohvali s tem?

PicMonkey Collage #bucketlist zmenki: avanturistični zmenki okoli sveta Dvorec Château Louis XIV Najdražje stanovanje na svetu: dvorec Château Louis XIV Generator hostel v Berlinu Generator Hostel zlahka zamenjate za umetniško galerijo Smučišče v Garmischu. Smučišča v Alpah kažejo zeleno podobo! Kdo je ukradel zimo? · · ·