Obožujejo svobodo: tri znamenja, ki se imajo najbolje, ko so samska
V zraku · buzz buzz

Če imate radi svobodo in znate uživati v samoti, ste potem verjetno rojeni v kakšnem od teh astreoloških znamenj.

Lepote, ki jih nudi samsko življenje, so včasih boljše od tistih, ki jih boste doživeli v razmerju – to lahko namreč prinese številne dobre stvari, a je tudi izčrpajoče. Če se imate veliko boljše, ko ste samski, morda sodite med ta tri astrološka znamenja, ki ljubijo status ‘prost/-a’.

To seveda ne pomeni, da so ti znaki radi večno samski, ampak znajo resnično uživati tudi takrat, ko so sami, ker OBOŽUJEJO SVOBODO!

3 znamenja, ki se imajo najbolje, ko so samska:

OVEN

Ovni so radi samski, saj imajo tako več priložnosti za flirtanje z različnimi osebami. Osebe, rojene v tem znaku, imajo rade istočasno več oseb v svojem življenju, ker jim to dviguje samozavest. Brez težav se predajajo svojim čustvom, kot samski pa se ne držijo nazaj, temveč iščejo vedno nove možnosti.

LEV

Levi uživajo v tem, da so samski, saj lahko več časa posvetijo sebi in samoobčudovanju. Zanje je ljubezen sila, ki jih ovira, medtem ko jim samota predstavlja priložnost za doživljanje samozadovoljstva. Če so v razmerju z osebo, ki jih omejuje, se pogosto zgodi, da jih razmerje čustveno uniči, ker ne morejo razkazovati svojega ega.

STRELEC

Strelci, ko so samski, mislijo, da so najbolj privlačne osebe v prostoru. Radi se zabavajo in nimajo težav s spoznavanjem novih ljudi. Če ugotovijo, da dogajanje ni v središču pozornosti, postanejo oni središče pozornosti. Radi imajo avanture in se počutijo najbolje, ko so na neznanem terenu.


Ne moreš jim ubežati: utesnjujoči občutki, da se bo tvoje življenje OBRNILO NA GLAVO Ne moreš ubežati: utesnjujoči občutki, da se bo tvoje življenje OBRNILO NA GLAVO Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja? Pravi razlog, zakaj si Ronaldo pušča kozjo bradico na letošnjem SP v nogometu joshua-earle-63441-unsplash Kako biti med tistimi 8 %, ki vedno dosežejo svoj cilj? Odštekano stanovanje, studio in galerija v enem. Si predstavljate, kako je živeti v tako odštekanem stanovanju? · ·