modern-house-project-165
V zraku · buzz buzz

Že obstoječa 40 let stara hiša v okrožju Sha Tin, v Hong Kongu, je pred kratkim dobila popolno preobrazbo.

Arhitekti iz Millimeter Interior Design Limited so hišo velikosti 474 kvadratnih metrov popolnoma preuredili tako, da so jo razdelili na dve nadstropji in garažo, ki je obdana z LED svetlobnimi cevmi, za dodaten futuristični učinek.

V središču hiše je bilo zasajeno mlado drevo javorja, ki z odprto stekleno streho tik nad njim dobiva veliko naravne svetlobe. Ogromne plošče s sončnimi celicami so bile nameščene na streho, tako da zagotovijo celotni hiši vir naravne energije za razsvetljavo, grelnik vode in rezervno baterijo. Namen celotne prenove je bil preoblikovati dom iz starega, v novejši, urbani slog, a s tem še vedno ohraniti izvirno konstrukcijo. Sedaj, ko sta okoljska ozaveščenost in družbena odgovornost postali trend, trajnost domov velja kot alternativni življenski slog novih generacij.

V galeriji si oglejte čudovite prostore preurejenega doma.

Odpri galerijo

cover-lego-2 20 Lego daril s katerimi boste zlahka zgradili prijateljstvo Adam Sandler je mojster situacijske komike. Tudi na surfu, čeprav nenamerno. 13 super zvezdnikov, ki obvlada surfanje. Ali pa tudi ne. coverup Foto manipulacije Erika Johanssona: Ko nemogoče postane mogoče dog dreaming Vse, kar ste želeli vedeti o dremežu v eni infografiki · · · ·