Foto: Chapterfriday
Utrip mesta · moda

Predstavljamo pet modelov čevljev, ki sodijo med najboljše možne nakupe našega življenja. Kot klasiko jih lahko namreč kombiniramo na stoinen način, v naši garderobi pa lahko ostanejo za vedno.

Modni trendi so kot razmerja. Nekatera so strastna in kratka, druga se obdržijo veliko dlje, če ne kar za celo življenje. Poglejmo si, kateri modeli obutve sodijo med slednja.

1. Salonarji z leopard potiskom

Kombinacija klasične oblike in zapeljivega vzorca bo vedno v modi.

2. Športni copati

Tudi nekateri športni copati ne zapustijo modnega prizorišča kar tako. Z all-starkami ne bomo nikoli zgrešile.

3. Sandali iz trakov

Vsaka ženska v svoji garderobi potrebuje par opaznih in dih jemajočih sandalov iz trakov.

4. Festivalski škorenjci

Nizka udobna peta in čudovito semiš usnje sta idealna kombinacija za prehodna obdobja, ki jih ponavadi zaznamujejo tudi vedno dobrodošli festivali. Semiš škornji se ujemajo tekorekoč z vsem in so neznansko udobni.

5. Balerinke

S črnimi usnjenimi balerinkami ne bomo nikoli zgrešile mimo. Prikupne in elegantne so si namreč za vedno izborile mesto med modnimi klasiki.

Več fotografij stajlingov si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover-c-a-summer Vsak dan počitnice – C&A poletna počitniška kolekcija yingxi-zhou-facet-designboom01 Nenavadne origami torbice geometričnih oblik oblikovalke Yingxi Zhou Foto: Zara V Zarinemu projektu “Pictures” lahko občudujemo znane trendseterke prosojno_cover Modni trend: Prosojna modna romantika · · · · · ·