1452608
Utrip mesta · moda

Če je od nas pričakovano, da smo v službi vedno elegantno oblečene, bo vodič, ki razkrije skrivnost enotnosti elegance in udobja naše obutve, ki vsekakor zadosti vsem kriterijem naših nadrejenih, več kot dobrodošlo branje.

Bodimo odkriti – naš delavnik vsekakor zajema veliko več od sedenja za pisarniško mizo. Pot na delovno mesto, hoja od pisarne do pisarne, sprehod do najbližje restavracije med oddihom za kosilo, obiskovanje najrazličnejših pomembnih dodgodkov ter udeleževanje sestankov, na katerih sta urejenost in prefinjenost na prvem mestu, od nas terjajo agilnost in urnost.

Salonarji z visoko peto, ki so del naše elegantne delovne prezence, za vse to seveda niso najprimernejši, a kaj, ko se nam zdi, da ostala obutev enostavno ne izžareva dovolj elegance. Temu ni več tako, saj je v trenutni ponudbi na voljo tudi nekaj modelov obutve, ki poleg udobja zagotavljajo tudi vedno urejen videz in eleganco, ki jo boste izžarevale v službi.

Odpri galerijo

Pokukajmo v moški svet

Obute v mokasinke, ob katerih pomislimo na elegantne moške, ki obuti v svoje žlahtne copate kadijo cigare, izžarevamo inteligenco in delujemo, kot da imamo nadzor nad dogajanjem v službi. Kombinirajmo jih z elegantnim hlačnim kostimom, lepo pa se podajo tudi k puliju in pletenemu črtastemu bretonskemu puloverju.

Sposodimo si pri balerinah

Tričetrtinske hlače na rob še nikoli niso izgledale bolje, kot v kombinaciji z balerinkami. Dokaz za to lahko poiščemo v brezčasnem modnem arhivu Audrey Hepburn, saj igralka obuta vanje krasi marsikatero elegantno fotografijo. S tako obutvijo, kot so mehke balerinke bo naš dan v službi kar naenkrat lahkotnejši.

Tudi gležnarji so lahko delikatni

Modni kontrasti, ki združujejo modne kose, kot sta elegantna obleka in robustnejši, a še vedno prefinjeni, gležnarji, so za v službo še kako primerni. Poleg živahne popestritve, nam takšna kombinacija obljublja urejen videz in vedno dobrodošlo prostost. Izbirajmo med prečiščeno in enostavno oblikovanimi modeli gležnarjev in jih kombinirajmo z ostrim blazerjem, ki bo dal vedeti, da mislimo resno. Obutev v galeriji lahko kupimo pri Zari in Asosu.

Foto: Adidas. Raf Simons preoblikoval kultne adidaske kolaz Mačja oblika sončnih očal, kot jih je nosila Marilyn Monroe chino_cover Chino – moško udobje na kratko Foto Asos.jpg Pomladna moda bo sijala v pastelih · · · · · ·