frames-of-life-ad
Utrip mesta · moda

Vsi dobro vemo, kako naporna je lahko včasih izbira očal, bodisi sončnih bodisi korekcijskih. Ponavadi je največja dilema ravno pri izbiri očal, ki se bodo lepo podala našemu obrazu in bodo hkrati dostojen modni “statement”. Kakšna očala torej izbrati, da bodo zadovoljila naš okus, videz in konec koncev tudi ustrezno izražala naš življenjski slog?

Kakšna očala izbrati glede na naš življenjski slog?

Clubmaster – za pogumne intelektualce

Brezčasen retro dizajn clubmaster oblike očal izvira iz leta 1950. V milejši obliki lahko to ikonično obliko opazimo tudi na letošnjih ženskih modelih. Primeren je za vse pogumne intelektualce in intelektualke, ki želijo opozoriti nase.

Clubmaster RayBan | Cena: 136,60€Odpri galerijo

John Lennon – za instant pameten učinek

Okrogla unisex oblika očal, ki nas gotovo najbolj spominja na Johna Lennona, je svetovni trend, ki vse bolj navdušuje tudi slovenske intelektualce, umetnike in modni mladež.

John Lennon Giorgio Armani | Cena: 176€Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Modna zgodovina: evolucija moških očal (od leta 1930 do danes) v dveh minutah

Mačje zapeljevanje

Očala s privihanimi krivuljami spominjajo na mehkobo ženskih oblin. Mačja očala so primerna za ženske, ki želijo poudariti svojo ženskost in s svojimi očali zapeljati.

Mačje zapeljevanje Versace | Cena: 157,60€Odpri galerijo

Les je “in”

Les ostaja na čelu modnih trendov, saj sledi splošnemu navdušenju nad vračanjem k naravi in k uporabi naravnih materialov. Lesena očala so primerna za tiste, ki želijo naravo vedno s seboj – tudi, če se znajdejo v urbani džungli.

Očesni center Irman

Očesni center Irman ponuja celosten pristop k reševanju težav z vidom; vključno s specialističnimi pregledi vida, brezkompromisno kvaliteto očal in kontaktnih leč ter sledenjem najnovejšim modnim smernicam. Nudijo širok izbor kolekcij očal, tako uveljavljenih, kot tudi novih butičnih znamk. Izbrane kolekcije očal si lahko ogledamo na www.optikairman.si.

Ljubljana | Štihova ulica 9 | 051 288 019
Velenje | Vodnikova 1 | 03 586 90 27
Žalec | Savinjska cesta 2 | 051 288 010

Lapis ogrlice Nagradna igra: 3x zavita ogrlica iz kristala po izbiri Nobu - torba z zamenljivim poklopcem Nagradna igra: torba NOBU – torba z zamenljivim poklopcem Luksuzne ročne ure Filippo Loreti Filippo Loreti: luksuzne ročne ure, ki si jih lahko privošči vsak! Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetu Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu ·