maxresdefault-19
Utrip mesta · moda

Komaj leto stara modna znamka & Other Stories, prihajajoč iz družine H & M Hennes & Mauritz AB, se je povezala z znano francosko blogerko Jeanne Damas. Skupaj so ustvarili rahlo ekscentrično, a izjemno ljubko kampanjo, ki na nevsiljiv način in s satiričnim podtonom modne industrije predstavlja najnovejše modne kose.

Svež vetrič, ki ga prinaša kampanja znamke & Other Stories, katere obraz je postala blogerska ikona francoskega chica, je bil ustvarjen pod režiserko taktirko Wendy McColm. V ličnem meščanskem stanovanju tako spoznamo očarljivo boemko Jeanne Damas, ki nas razigrano, na trenutke rahlo ekscentrično, a z veliko merico humorja popelje skozi predstavitev kosov najnovejše modne kolekcije. Na videz bolj ali manj samoportretni film še ene uspešne blogerke v ozadju skriva kompleksnejši podtekst kritike današnje modne industrije in reprezentacije žensk, s katero se McColmova več kot odlično poigrava.

Foto: www.kris-spisak.com Filmi, ki so nas očarali predvsem z modnim slogom 2 Stella McCartney v sodelovanju z Adidasom s trajnostnimi športnimi oblačili skrbi za okolje campaign_image_large_1600x1058 Tommy Hilfiger – 2014 – Všečna modna večnost Foto: Elle Fashion Week Aquafresh: Mojca Celin z nežno mehkobo · ·