cool-Pokemon-real-life-plush
Utrip mesta · otroci

Spominjajoč na Spielbergove gremline, te rahlo groteskne, a še vedno ljubke živalice prinašajo popolnomo nov trend igrač.

Ruska 23-letna umetnica pod imenom Santani za svoje osupljive, nadvse realistične stvaritve uporablja različne plastične materiale v kombinaciji z umetnim krznom. Z oblikovanjem živalskih lutk je pričela že pred sedmimi leti, s čimer se je njen prvotni, skrajno grozljivi stil razvil v bolj čudaško očarljivega.

Čeprav nekatere spominjajo na dejanske živalice iz narave, kot so lisice, sove in veverice, jih ravno nenavadne podrobnosti pretirano velikih oči in ušes spreminjajo v nadnaravne. Kot da bodo zdaj, zdaj pomižiknile in se nasmehnile ali celo ugriznile. Navkljub pošastnemu videzu, so v zadnjem času ustvarile pravo navdušenje širom sveta. Trenutno so Santanini edinstveni izdelki na voljo po predhodnem naročilu na njeni deviantART strani.

Odpri galerijo
Fantazijska otroška igrišča Domišljijska otroška igrišča osvajajo svet Nosiboo Nosiboo za male noske mali junaki_1 Mali junaki so knjige, v katerih nastopajo naši malčki Navihani Bram_2 Kino vrtiček na Ptuju: Navihani Bram · ·