shutterstock_1273588069
V zraku · odnosi

Nova raziskava podjetja Lelo, ki je znano po izdelovanju spolnih pripomočkov, razkriva, kateri so poklici, ki se največkrat zapletejo v posteljne igrice. Je vaš med njimi?

Če ste večkrat “na suhem”, je morda kriv vaš poklic, no, vsaj glede na raziskavo. Pri podjetju Lelo UK so namreč povprašali 2000 moških in žensk o njihovem spolnem življenju in o poklicu, ki ga opravljajo. Rezultati so pokazali, da najpogosteje spolno občujejo kmetje (več kot 33 %), ki trdijo, da seksajo vsaj enkrat na dan. Tem so za petami arhitekti (21 % odstotkov), sledijo jim frizerji (17 % trdi, da seksajo enkrat na dan). Na seznamu poklicev, ki se najpogosteje znajdejo med rjuhami so še osebe, zaposlene v oglaševanju, odvetniki in učitelji. Še najslabše so jo odnesli novinarji (hm, tole je pa nerodno …), kjer vsak peti trdi, da seksa le enkrat mesečno.

Videti je, da dnevne seanse kmetovalcev le niso zaman, saj so svoje sposobnosti med rjuhami za “neverjetne” ocenili v kar 67 %. Za “supermane in superžene” se ima še 63 % zdravnikov, 43 % arhitektov in 40 % novinarjev. Prav zdravniki so tudi tisti, ki pred kvantiteto dajejo prednost kakovosti, in tako jih je 31 % povedalo, da v primežu strasti “vztrajajo” 45 minut vsak drugi dan.

Raziskava je tudi razkrila, da je najtežje zadovoljiti odvetnike, 27 % jih je namreč priznalo, da hlinijo orgazem vsakič, ko seksajo. 31 % jih je zatrdilo, da lahko ugotovijo, kdaj orgazem hlini partner/-ka. Za primerjavo: 67% kmetovalcev trdi, da nikoli niso hlinili orgazma.

Seksologinja pri Lelo UK, Kate Moyle, je ob raziskavi povedala: “Celo v skupinah, kot so poklici in je veliko podobnosti, je treba upoštevati, da je večja količina posameznih razlik. Kar lahko iz tega povlečemo, so recimo trendi. Na primer količina fizične aktivnosti v službah, kot je kmetovanje, v primerjavi s količino, ki jo ima nekdo, ki sedi v pisarni, lahko vpliva na količino energije in kondicije. Prav tako imajo svoj vpliv tudi fleksibilnost, delovne ure in okolje, ne samo na naše življenje, ampak tudi na spolnost. Če s svojim spolnim življenjem niste zadovoljni, če ga ni dovolj ali pa v njem ne uživate kot bi želeli, poskusite vanj vpeljati nekaj novega.”

Ne glede na to, kateri poklic opravljate, srčno upamo, da ste s svojim spolnim življenjem zadovoljni. Če niste, ne pozabite: brez muje se še čevelj ne obuje, oziroma v tem primeru, brez komunikacije ne bo akcije!

shutterstock_760985971 12 stvari, zaradi katerih se v življenju nikoli ne smemo obsojati cover-nago-spanje Zakaj bi morali spati goli? cover-znaki-porocila 5 jasnih znamenj, da se bosta poročila nojan-namdar-a3RhaDG_pNM-unsplash Raziskava: to so poklici, ki si jih izberejo moški, nagnjeni k varanju! ·