Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet.
V zraku · buzz buzz

Ljubka 90-letna babica Kimiko je lahko v navdih številnim milenijcem, saj s svojimi smešnimi fotografijami prikazuje, kako živeti veselo življenje in ga spremeniti v najbolj čarobno izkušnjo.

Lani je Kimiko Nishimoto obnorela splet s avtoportreti, na katerih se je spremenila v psa, žabo, čarovnico, njen uspeh na družbenih medijih pa je postal znan po vsem svetu. Decembra so jo celo počastili v Tokiu, kjer so si njeni privrženci lahko ogledali njena dela, razstavljena v galeriji.

Kimiko je prava ‘tech-dama’, ki upravlja s svojim računom na Instagramu, fotografira in izdeluje fotomontaže kar sama. Na družbenih omrežjih njenim zgodbam sledi 127.000 ljudi. Zakaj je osvojila srca ljudi, pa si oglejte v galeriji slik.

Galerija slik – Fotografije 90-letne babice

Kimiko Nishimoto Odpri galerijo
Prvega vtisa ne moreš popraviti: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! Vrednejše ste, kot mislite: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! Pero, ki ga izbereš, razkriva, kakšne so tvoje resnične želje. Pero, ki ga izbereš, razkriva, kakšne so tvoje resnične želje ‘Instaception’ je najbolj odštekan makeup trend na Instagramu v tem trenutku. ‘Instaception’ je najbolj odštekan trend ličenja na Instagramu v tem trenutku GTBX-100 Gatebox: vaša nova žena, ki je v bistvu virtualni robot · · · ·