Slovito osamljeno drevo pri kraju Glenorchy
V zraku · buzz buzz

Če ste se kdaj spraševali kako izgleda raj na Zemlji, potem mislimo, da imamo resnega kandidata za ta naziv. Južni otok Nove Zelandije, večji od dveh, ki tvorita to deželo dolgega belega oblaka. Ta si je ta naziv prislužila s strani Maorov zaradi dramatičnega neba in pokrajine, ki jemlje dih. Antony Harrison je eden tistih, ki je stopil za tla tega otoka in podobo raja ujel v objektiv.

Raj. Kraj popolnega veselja in ugodja, kamor pridejo za nagrado pravični in dobri ljudje po smrti. Tako se sliši najbolj splošna razlaga te besede v slovarju, ki pa pozablja, da na svetu obstaja Nova Zelandija in njen Južni otok, kjer so skrite plaže, izvenzemeljski razgledi, spektakularna jezera, gejzirji, mehka polja, rustikalne stavbe in drugi naravni biseri, ki jih je Antony Harrison ujel v svoj objektiv v vseh svoji lepoti.

PREBERITE ŠE: Nova Zelandija – zakaj jo moraš nujno obiskati

Prizori so tako sapo jemajoči, da gre komajda verjeti lastnim očem. No, četudi se jih še tolikokrat pomanete, če boste kdaj zavili v deželo kivijev, vas tudi ščipanje ne bo prebudilo iz sanj, saj jih boste živeli.

Jezero HookerOdpri galerijo
Grafiti umetniki v Mehiki v duhu boja proti nasilju med mladimi poslikali sosesko Mehiška vlada prosila grafiti umetnike, da v duhu boja proti nasilju med mladimi, poslikajo sosesko Barbie na slavnih slikah Catherine Théry: invazija Barbie lutk na znamenite slike Vse, kar morate vedeti o psih in še več Vse, kar morate vedeti o psu rockin1000-foo-fighters Rockin’1000, Learn To Fly – tisoč italijanskih glasbenikov želi na koncert privabiti skupino Foo Fighters · · ·