shutterstock_1023975460
V zraku · buzz buzz

Glede na to, da se na Islandiji že nahaja Muzej penisov, ni nič nenavadnega, da bomo dobili tudi prvi muzej vagin na svetu. Ta se bo nahajal v Veliki Britaniji in bo zbirka ginekoloških študij.

Florence Schecther, ki bo jeseni v Veliki Britaniji, natančneje v Londonu, odprla prvi muzej vagin na svetu, verjame, da se moramo vsi podučiti o vaginah, pa če jih imamo ali pa tudi ne. “Ugotovila sem, da na Islandiji obstaja Muzej penisov, kar je precej kul. A za vagine ni enakovredne ustanove. Obstaja sicer umetnostna galerija v Tasmaniji, v Avstriji je virtualni muzej, a ni fizičnega muzeja, ki bi ga lahko zares obiskali, kar je po mojem mnenju nepravično,” je za This Is Insider povedala Florence. “Zato sem se odločila, da ga pač odprem. In naš bo nekoliko drugačen. Imel bo razstave o znanosti, zgodovini in družbenem vidiku vagine,” še dodaja.

Z odprtjem muzeja želi odpraviti stigmatizacijo vagine in tabu okoli ženskih spolnih organov, v muzej pa bodo vabljeni vsi, ne glede na spol. Florence si prav tako želi, da bi se ženske v svojem telesu počutile dobro in ga brez sramu tudi spoznale.

beli tatu Klasika je dolgočasna: 10 čarobnih belih tatujev, ki so obnoreli svet shutterstock_292934828 3 neprecenljive navade, ki s časom postanejo lažje shutterstock_761200147 Dva dni kot teden: top način, kako si podaljšaš vikend shutterstock_711912913 Ananas že celo življenje ješ narobe · ·