Odrivaš ga od sebe, a se tega ne zavedaš: zaradi teh 3 stvari te bo zapustil ne glede na vse
V zraku · odnosi

To so glavne napake, zaradi katerih nikoli ne boš uresničila zveze z moškim, ki te privlači.

Ženske pogosto delajo napake, ker želijo osvojiti moškega svojih sanj. Z dejanji, za katera so prepričane, da bodo moškega ujele v svojo mrežo, ga pogosto v resnici odbijejo.
Ker ne želiš, da se tudi tebi zgodijo podobne stvari, odkrij, katere so glavne napake, zaradi katerih ne boš uresničila zveze z moškim, po katerem tako hrepeniš.

Zaradi takšnih stvari te bo zapustil ne glede na vse:

Daješ vtis, da si nesigurna in slaba ženska.

Povsem mogoče je, da si samozavestna ženska, vendar včasih lahko povsem nehote pustiš ravno nasproten vtis, da nisi samostojna ženska in potrebuješ moškega.
Takšen vtis boš ustvarila, če boš grdo govorila o prijateljih, družini ali osebah, ki so bili nekoč del vašega življenja.

Osredotočaš se na njegovo spolnost, ne čustva.

Številne ženske mislijo, da je moškim najpomembnejša spolost, zato verjamejo, da jih bodo osvojile le v seksualnem smislu. Ravno zaradi tega se pogosto zgodi, da gredo v posteljo z moškim, ki jim je všeč in pričakujejo, da bo njuna afera prerasla v kaj večjega.
Resničnost je povsem drugačna, saj tudi moški radi ustvarijo čustveno poveznost, ki se popolnoma razlikuje od spolne.

Ne znaš prepoznati potenciala za razmerje.

Ženske ponavadi vidijo potencial tam, kjer ga v resnici ni, medtem ko so prepričane, da potenciala ni tam, kjer v resnici je. Pogosto se namreč zgodi, da jih nekateri moški pritegne do te mere, da njihovi instinkti in razum povsem zamrejo, zato verjamejo, da je popoln moški, čeprav ni material za resnično razmerje.
Če opaziš, da moški, ki ti je všeč, kaže znake agresivnega vedenja, nezainteresiranost in obrača glavo za vsako žensko, ni razloga, zakaj bi z njim trošila svoj dragoceni čas, ker nikoli verjetno ne bo dober.


Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni maxresdefault Le malokateri moški razume ženske: naučite se simbolov in žensk tega nikar ne sprašujte Ni za vsakogar: zaradi tega se moški težko uprejo kompliciranim ženskam So kot kvantna fizika: zaradi tega se moški težko uprejo zapletenim ženskam 15 psiholoških vprašanj, ki vama povedo, ali bo trajala vajina ljubezen 15 psiholoških vprašanj, ki vama povedo, ali bo trajala vajina ljubezen