Refleksije
V zraku · buzz buzz

Nedavno je svet obnorela fotografija z odsevov v vodi, ki človeka popolnoma zaveda. Kar se zdi kot pravljična nočna fotografija, so v resnici ‘zgolj’ gore, jezero, pesek in gramoz na vodni gladini. Ob tej priložnosti smo se ozrli še k drugim fotografijam, na katerih odsev igra ključno vlogo in se spretno poigrava z našim umom. Oglejte si te neverjetne in izključno naravne optične prevare.

Eden od najboljših načinov za ustvarjanje surrealističnih posnetkov je motiv z odsevom (v vodi, na steklu …). Na ta način se lahko poigramo s človeškimi možgani, ki potrebujejo kar nekaj časa, da dojamejo ‘resnico’.

PREBERITE ŠE: Imate umazane misli? Kaj vidite na fotografiji?

O čem točno govorimo, boste spoznali v spodnji galeriji, v kateri smo zbrali fotografije, ki na podlagi refleksije ustvarjajo neverjetne optične prevare. Te vam bodo dobesedno odpihnile možgane!

Galerija – refleksije, ki ustvarjajo optične iluzije:

Fotografije odsevov, ki se poigravajo z našim umom.Odpri galerijo

Vaze, ki izkoriščajo negativni prostor. Vaze s skrivnim sporočilom Črni petek - trgovina Nike Nikoli ne boste uganili, kaj je povzročilo takšno razdejanje v tej Nikeovi trgovini! Ljubezen vsak najde, a jo ne zna obdržati: dejanja, ki povzročijo razpad zveze Ljubezen najde vsak, a je ne zna obdržati: dejanja, ki povzročijo razpad zveze kraljeva družina 6 presenetljivih dejstev o potovanjih britanske kraljeve družine ·