Ob kateri umetnini se bi najraje zbujali?
Utrip mesta · dom

Navdušenci nad slikarstvom so za mojstrovine umetnikov iz različnih zgodovinskih obdobij pripravljeni odšteti bajne vsote. Tokrat se jim ponuja edinstvena priložnost, ob kateri bodo v paketu s sliko dobili tudi posteljo.

Britansko podjetje Savoir Beds se je v sodelovanju z londonsko Narodno galerijo odločilo za zanimivo potezo. Ljudem, ki se bodo odločili za nakup njihove postelje, bo ponudilo možnost spanja z umetnino.

Izbirati bo mogoče med vsemi slikami iz galerije, pri čemer bodo te natisnjene na žamet, laneno platno ali bombažno tkanino. Proizvajalci bodo z njimi okrasili naglavno ploščo razkošne postelje.

V Narodni galeriji hranijo kar 2300 umetnin, ki so bile ustvarjene med 13. in 20. stoletjem. Med njimi najdemo dela največjih mojstrov slikarstva, kot so denimo Botticelli, Da Vinci, Rembrandt, Monet in Van Gogh.

Za tiskanje izdelkov bo zadolženo podjetje Andrew Martin, ki se ukvarja z notranjim oblikovanjem. Naročilo plošče sicer ne bo moglo biti izvedeno brez odobritve Narodne galerije.

Sanjske sobe v študenstski domovih, ki ti lahko služijo kot navdih. Sanjske sobe v študentskih domovih, ki so ti lahko v navdih Mock-One-Compact-Folding-Hammock-2 Mock ONE: kompaktna viseča mreža, ki jo postavite brez pomoči dreves prenove Teh 12 prostorov je po renovaciji videti tako dobro, da se ne bi branili bivati v njih Tentsile Universe Universe: šotor, ki ga lahko postavite na vodi, na tleh ali v zraku · · ·