Odstranjevalec dlačic Philips Lumea SC2009
Utrip mesta · zdravje & lepota

Marsikdo objokuje konec poletja, a redkokateri dami je v resnici odleglo, saj so za nekaj časa opravile z neprestanim odstranjevanjem dlačic. Ali pač? Nastavljanje soncu v hladnejših delih leta zamenjajo savne, kopeli in toplice, zato se boj z dlačicami v resnici nikoli ne konča. Na srečo Philips ponuja preprosto rešitev za te izzive – edinstven IPL-odstranjevalec dlačic Lumea, ki zagotavlja svilnato gladko kožo tudi do osem tednov!

Kako do svilnato gladke kože, ki traja kar 8 tednov? Odgovor je IPL-odstranjevalec dlačic Philips Lumea Prestige SC2009. Je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense Pulsing Light), ki ob pravilni uporabi zagotavlja do kar 8 tednov svilnato gladke kože brez dlak na predelu nog, pazduh, linije bikini in na obrazu. Ta tehnologija je sorodna laserski in enaka tisti, ki jo uporabljajo v številnih lepotnih salonih, z Lumeo pa jo lahko preprosto, varno in učinkovito uporabljate v udobju vašega doma.

Zaradi brezžične zasnove lahko z dlačicami v manj kot 30 minutah opravite v kopalnici, spalnici ali dnevni sobi, celo med gledanjem televizije! Vgrajeno ima akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo in brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov. V praksi to pomeni, da uporabnica popoln tretma obraza in telesa opravi v enem ‘šusu’, brez vmesnega polnjenja baterije.

Philips Lumea Prestige poleg osnovnega nastavka za telo vsebuje tudi dva dodatna nastavka za odstranjevanje obraznih dlačic ter dlačic s predela bikinija. Nastavek za telo ima širše okno za hitrejši tretma na večjih predelih telesa, s katerim lahko dlačice na obeh nogah odstranimo že v 15 minutah. Priložen nastavek za odstranjevanje obraznih dlačic ima vgrajen dodaten svetlobni filter za varno in priročno uporabo na zgornji ustnici, bradi ali zalizcih. Uporabljate ga lahko tudi na drugih občutljivih predelih telesa, kot so pazduhe in težje dosegljivi predeli. Za predel bikinija pa uporabite nastavek v ta namen, saj so dlačice na tem predelu običajno močnejše in debelejše kot na nogah.

Pri tem je pomembno, da je koža pred postopkom temeljito očiščena in obrita in da izberete jakost sevanja glede na fototip kože. Ne obsevajte je dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov.

Lumea je plod 19-letnega raziskovanja potreb uporabnic, kliničnega preizkušanja ter tesnega sodelovanja Philipsovih strokovnjakov in vrhunskih dermatologov. Rezultat je idealen pripomoček, zaradi katerega lahko pozabite na nenehno britje, tretmaje z depilatorji, voskanje ali drage obiske pri kozmetičarki, hkrati pa prihranite čas in uživate v vedno gladki koži, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

Odstranjevalec dlačic Philips Lumea SC2009Odpri galerijo

shutterstock_481493494 (1) Ženske rabijo več spanca kot moški, ker bolj uporabljajo svoje možgane! shutterstock_223642219 Za hitrejšo rast las: Preizkusite skrivne trike Indijk Pitje tekile je zdrav! Tekila je v resnici koristna za naše zdravje! · · ·