funny-oh-no-comics-webcomicname-alex-norris-90-58806dbd50ece__880 (1) cover
V zraku · buzz buzz

Angleški umetnik Alex Norris je pripravil duhovito serijo ilustracij z naslovom ‘Oh, ne’ (Oh No), kjer se dotika naših najbolj vsakdanjih življenjskih ‘bojev’. S katero izmed teh ilustracij se lahko najhitreje povežete?

Ti 3-stolpčni čudeži so se začeli na Tumblr računu webcomic name pojavljati že sredi poletja, zvezda pa je ljubka roza gmota, ki se sooča z vsakodnevnimi izzivi in sitnostmi – vse od družbene anksioznosti do umazanih kontaktnih leč. Vsak svoj boj konča z vsem dobro znanim vzdihom ‘oh, ne’, s katerim se tako zlahka povežemo.

PREBERITE ŠE: Priljubljene pesmi skozi sarkastične šaljive ilustracije

Ilustracije se sicer spopadajo z velikim družbenim vprašanjem – spolom. Namesto da bi bil ali bila zvezda stripov moški ali ženska, imamo gmoto, ki je lahko katerikoli spola. To pomeni, da se lahko bralci vseh identitet brezskrbno povežejo z vsemi ‘nesrečnimi’ avanturami našega junaka.

Galerija – ‘oh, ne’ ilustracije našega življenja

'Oh, ne' ilustracije našega življenjaOdpri galerijo

Smešni starši Starši s smislom za humor, ki so si privoščili svoje otroke bqH7pMz Znanost pravi, da obstajajo 3 tipi ljudi, ki delajo selfije. Kateri si ti? Marc Marquez je svoj motocikel pripeljal na znameniti Streif. Marc Marquez na zamenitem Straifu strmino krotil z motociklom! maxresdefault (6) Stvari, ki so seksi pri 20. in žalostne, ko smo stare 30 · · · ·