pluta-cevlji
Utrip mesta · moda

Večina čevljev je narejena iz okolju neprijaznih materialov in tu se je ponudila priložnost, da nastane trajnostna obutev, ki je tudi neverjetno udobna.

Postavimo naše okolje v ospredje, so si mislili pri podjetju United By Blue, ki se je združilo s proizvajalcem Sole, in ustvarilo obutev za gibanje na prostem. Čevlji Eco Chukka so izdelani iz trajnostnih materialov in so oblikovani tako, da na več načinov podpirajo vaše podplate, ne glede na to, kje ste in za kakšen namen jih uporabljate.

Pri projektu se popolnoma izogibajo materialom na osnovi nafte in plastike, zato ti pustolovski čevlji uporabljajo reciklirano pluto za element podplata, fleksibilno algasto peno, bambus in naravne bizonove dlake kot tkanino. Uporabljeni naravni materiali nudijo neprimerljivo udobje. Imajo tudi vodoodbojno merino volno za elastičnost in naravno gumo namesto gume na osnovi nafte, ki jo najdemo v standardnih čevljih.

Lahki čevlji za aktivnost, ki dihajo z vašimi stopali, so idealna celoletna obutev z anatomsko podporo podplatu za lažji korak in manj utrujajočo hojo.

Čevlji so prijazni tudi za potovanje, saj imajo prilagodljive podplate in zgornje dele, ki jih je mogoče stisniti, kar jim omogoča, da se enostavno prilegajo vašemu nahrbtniku ali torbici. Od vsakega kupljenega para bo United By Blue očistil za dober kilogram smeti iz oceanov in drugih vod.

Podprite akcijo na spletni strani Kickstarter in pametno vložite v prihodnost vaših nog. Predvidena cena je 115 evrov, prve dobave so obljubljene v mesecu juniju. Projektu je sicer že uspelo zbrati sredstva za realizacijo.

Galerija: Eco Chukka by United By Blue

United By BlueOdpri galerijo
Nakit 2019: odštekani trendi za moderne ženske To bo najbolj priljubljen nakit v 2019! Najlepše manikire 2019: trendi, ki jih lahko ustvariš sama doma Najlepše manikire 2019: trendi, ki jih lahko ustvariš sama doma shutterstock_565884475 Kdaj se odpira Primark / Ljubljana / 2019? David-Bowie-X-Vans-Sneaker-Collection-00Hero David Bowie x Vans: kolekcija superg, posvečena glasbeni ikoni ·