recept-kulinarika.jpg
Utrip mesta · kulinarika

SESTAVINE ZA 2 OSEBI:100 g sveže okre2 žličke oljčnega olja2 ščepca mletega popra2 žlčke balzamičnega kisa200 g rukole8 češnjevih paradižnikov8 dkg gamberov1 pomarančaščepec soliPRIPRAVA:Čistim plodovom okre porežemokonce …

SESTAVINE ZA 2 OSEBI:
100 g sveže okre
2 žličke oljčnega olja
2 ščepca mletega popra
2 žlčke balzamičnega kisa
200 g rukole
8 češnjevih paradižnikov
8 dkg gamberov
1 pomaranča
ščepec soli

PRIPRAVA:
Čistim plodovom okre porežemo
konce in jih narežemo na 0.5 cm
debele kolobarje. Skupaj z gamberi
jo prepražimo na oljčnem olju in jo
potresemo po rukoli, na rezine
narezanih pomarančah in češnjevih
paradižnikih. Začinimo in
premešamo.

Recept so pripravili v restavraciji Angel,
Mercator center, Ljubljana
www.kaval-group.si

Odpri galerijo

kulinarika11.jpg Okra kulinarika21.jpg Arganovo olje recept2.jpg ANANASOV KARPAČO Z ARGANOVIM OLJEM, MANDLJI IN RDEČIM POPROM kulinarika-recept.gif BUČKINE ROLADICE NA FINGER FOOD ŽLIČICAH