lino lada
Utrip mesta · kulinarika

Gotovo se je tudi vam že zgodil tisti »sladki trenutek«, ko ste iz predala za jedilni pribor vzeli žličko ali žlico, odvili pokrovček s kozarca Lino Lade in začeli jesti, kot da jutri ne obstaja. Seveda pa ste ob vsaki žlici zamomljali tisti grlen in neprevedljiv, toda v vseh jezikih razumljiv, »mmmm«. Hkrati pa vas je vsaka žlica za trenutek vrnila v otroštvo in priklicala spomine na tiste nepozabne trenutke, ko ste z bratom, sestro ali prijateljem na skrivaj praznili kozarec.

Ko gre za Lino Lado, ni nič drugače kot takrat. Vsaj, kar se tiče teh srečnih »sladkih trenutkov«. Tisti, ki so bili takrat otroci, so zdaj starši, njihovi otroci pa očitno v vsem kopirajo svoje starše. Vendar pa je tisto, kar so bile včasih otroške vragolije, danes neke vrste ritual, saj se vse več odraslih odloča za Lino Lado, najpogosteje kot sladico po odličnem kosilu ali kot sladko tolažbo po napornem in stresnem dnevu.

Danes lahko v trgovinah najdete Lino Lado kar v petih okusih in težko je reči, kateri je boljši. Mnenja so, kot vedno, deljena. Nekaterim je najboljša Lino Lada Duo, ker ima belo in črno stran. Nekateri imajo raje belo Lino Lado Milk z veliko mleka. Tisti, ki imajo radi eksotične okuse, bodo posegli po Lino Ladi Kokos, tisti, ki priznavajo samo lešnik, bodo vse okoli sebe prepričevali, da je Lino Lada Nougat boljša od drugih. Kakorkoli obrnete, enkrat, ko se boste znašli pred polico, imejte v mislih, da boste ostali dlje, kot je bilo načrtovano. Imeli boste sladke skrbi.

Tako za ljubitelje nove generacije, kot tudi za obstoječe, ki se ji ne morejo upreti od prve žlice, je pripravljen še en okus – Lino Lada Gold. Gre za kombinacijo lešnikove kreme in sesekljanih lešnikov. To je okus, poln pričakovanj, saj omenjena kombinacija, v kateri je kar 16 % lešnikov, in zlato ime, zagotavljajta popoln užitek. Če ste se kdaj vprašali, kakšnega okusa je zlato, boste morda končno izvedeli. Vse, kar morate storiti, je to, da odprete kozarec Lino Lade Gold in dovolite žlički, da poskrbi za ostalo.


Restavracija Putr Restavracija Putr: domača toplina z novodobnim pridihom shutterstock_643604302 5 skrivnosti popolne pice (po mnenju kuharskega mojstra) siganature-terms McDonald’s v Londonu odpira svojo prvo luksuzno restavracijo Tibor Šimonka in Luka Dončić Luka Dončić je ambasador blagovne znamke POLI · ·