DSCN9123
Sponzorirano · Utrip mesta · kulinarika

V novem Vivo centru inovativnih rešitev D125 vam v okviru blagovne znamke Okusi ljubljane poleg tipičnih starih slovenskih jedi, ta vikend ponujajo tradicionalno martinovo pojedino. To so soboto in nedeljo boste martinovo doživeli v dobri družbi in prijetnem ambientu.

Poleg tipičnih starih slovenskih jedi, kot so žabji kraki, leteči žganci, jedi na žlico, štruklji, pehtranove palačinke vam ta vikend 13. in 14. novembra ponujajo tradicionalno martinovo kosilo. Poiščite jih v nekdanji blagovnici Merkur za Bežigradom v Vivovem centru inovativnih rešitev VIVO 125/ D125, na Dunajski 125 v Ljubljani.Restavracija je odprta vse dni, tudi ob nedeljah in praznikih med 11. in 17. uro.


Čokoladni atelje Dobnik Kam po najboljšo čokolado v Evropi? PicMonkey Collage Hrustljavi recepti: 5 inovativnih prigrizkov in slastnih pomak _DSC1455 Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Italijanske mesne specialitete – 5. november PicMonkey Collage Dear Kitchen: Slovenski kulinarični blog, ki je prava zakladnica preprostih veganskih receptov · ·