Ola Opatija
Utrip mesta · destinacija

Opatija, nekdaj poletna residenca Avstro-Ogrske gospode, danes sije v popolnem sijaju in je eno tistih mest na hrvaški obali, ki jih je zares vredno obiskati. S plažnimi klubi, dobrimi restavracijami ter tudi takšnimi apartmaji enostavno navdušuje.

V letošnjem letu je pomembno, da smo v bližini naše ljube države in prav zato se zdi Opatija sanjska destinacija, ki jo Slovenci vse prevečkrat spregledamo. V njej pa se skirvajo biseri, kot je apartma Ola Opatija, ki zasije v vsem sijaju tega čudovitega kraja.

Nastanitev OLA Opatija Luxury Apartments se nahaja 450 metrov od Hrvaške ulice slavnih in 500 metrov od plaže Slatina ter avtobusne postaje Opatija. Ponuja praktično vse kar si lahko zamislite, predvsem pa čarobne poglede na to čudovito letovišče. Apartma vključuje kar dve spalnici, dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in dve kopalnici s prho. Tako je namenjen večji družini ali dvema paroma. Seveda ne manjka kakovostni WiFi in klimatizacija, kot tudi vse ostale malenkosti za kakovostno preživljanje dopusta.

Interier je romantično modernistični z enostavnimi, a učinkovitimi detajli. Ker so stvari tako zelo uravnotežene, pa deluje izjemno harmonično.

Galerija: Ola opatija

Ola Opatija Odpri galerijo
skocjanski-zatok1 Škocjanski zatok: magičen slovenski naravni biser, skrit v koprskem zaledju apartmaji z bazenom 5 apartmajev z lastnim bazenom, ki jih hočeš letos! telascica--ivo-biocina-11 Telašćica: eden najlepših zalivov na Jadranu in mesto prečudovite narave Ranč Dravinja (Foto: Booking.com) Ranč Dravinja: pridih romantike in nostalgije ·