Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo
V zraku · tehnologija · gadgeti

Medtem ko se veliki trije (Canon, Sony in Nikon) spopadajo za primat na polju polnega tipala, se je Olympus odločil zapolniti praznino s profesionalnim aparatom sistema mikro štiri tretjine ‒ Olympus OM-D E-M1X.

Z navpičnim oprimkom na ohišju odpornim proti prahu, pršenju vode in zmrzaljo ter možnostmi za profesionalne fotografe, brezzrcalni fotaparat Olympus OM-D E-M1X ponuja nadzor, ergonomijo, stabilnost in kakovostne fotografije v vseh razmerah. 5-osna stabilizacija pa jasne fotografije tudi brez umirjevalnika ali stativa.

Brezzrcalni fotoaparat Olympus OM-D E-M1X, ki bo na voljo naslednji mesec za 3000 evrov, bo imel 20,4-milijonsko tipalo in sposobnost zajetja 18 fotografij na sekundo.

Baterijo brezzrcalnega fotoaparata Olympus OM-D E-M1X bo mogoče “podvojiti” in v tem primeru bo zadoščala za do 870 fotografij oziroma 170 minut videa 4K (30 fps) ali polne HD razločljivosti (120 fps).

Galerija: Olympus OM-D E-M1X

Olympus OM-D E-M1XOdpri galerijo

LV-Earphones_Feature-1600x856 Louis Vuitton Horizon: prestižne brezžične slušalke za skoraj tisočaka DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl MATRIX Powerwatch 2: Pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota. MATRIX Powerwatch 2: pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota Sony a6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno Sony α6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno ·